Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Μνήμες - RAM

Μνήμες - RAM

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Η μνήμη δεν είναι ποτέ αρκετή

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι όση μνήμη και να έχει το PC σου, ποτέ δεν είναι αρκετή. Αν και δε ξέρουμε ποιος το είπε, ξέρουμε ότι είναι αλήθεια και το να προσθέσεις μνήμη RAM στον υπολογιστή σου είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να κάνεις το PC να πηγαίνει ταχύτερα. Είτε αναζητάς ένα απλό ζευγάρι μνήμης RAM για να προσθέσεις δίπλα στο παλιό σου, είτε θέλεις να πετάξεις τις παλιές και να πάρεις καινούρια μνήμη RAM με περισσότερα GB και πολύ ταχύτερη, μπορείς να βρεις αυτό που θες στη κατάλληλη τιμή και με πολλές προσφορές.

Αν θέλεις μνήμη για το desktop θα πάρεις απλά Dimm και αν θέλεις για το notebook, So-Dimm. Στο desktop πρέπει να ελέγξεις το τύπο και τις ταχύτητες που υποστηρίζει το motherboard σου, ώστε να αποκτήσεις αντίστοιχες μνήμες. Όσον αφορά στο πόσα GB μνήμης θα βάλεις, αυτό εξαρτάται από το τι θέλεις. Όσο περισσότερη μνήμη έχει το PC, τόσο καλύτερα!

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.