Αρχική

/

Computing

/

Digital Signage

/

Large Format Displays

Samsung SH37F Stretched Digital SignageΚωδικός προϊόντος : 192976

  • Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ : HDMI, DVI

  • Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 37

  • Τύπος Οθόνης : LED

  • Ανάλυση : 1920 x 540

  • Λόγος Αντίθεσης : 4000:1

1899.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ενισχυμένο Digital Signage με ευρεία οθόνη 16: 4,5 με λεπτό και στενό σχεδιασμό στεφάνης.


Samsung SH37F Stretched Display Digital Signage:

Η ψηφιακή σήμανση πρέπει να είναι ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική. Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη χρήσης εξειδικευμένων χώρων με αποτελεσματικές λύσεις σήμανσης. Οι προβολείς της σειράς SHF της Samsung, με οθόνη 16: 4,5 ευρείας οθόνης, προσφέρουν τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας πληροφοριών σε μικρούς στενούς χώρους, όπως ράφια καταστημάτων, οροφές και διαδρόμους.

Όταν χρησιμοποιείται σε ένα περιβάλλον μεταφοράς 24 ώρες το 24ωρο, η οθόνη SMART Signage SHF της Samsung SMART Signage αποτελεί ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για την ενημέρωση των ταξιδιωτών που γνωρίζουν ότι αλλάζουν τα χρονοδιαγράμματα και παρέχουν σαφείς, ευανάγνωστες και ζωντανές πληροφορίες που μπορούν να καταναλωθούν με μια ματιά.

Παρέχει ευκρινείς εικόνες σε διάφορες συνθήκες φωτισμού

Η σειρά SMART Signage SHF της σειράς SHF προσφέρει ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες που προσφέρουν μια ασύγκριτη οπτική εμπειρία. Διαθέτοντας επίπεδα φωτεινότητας μέχρι 700 nit, αυτές οι οθόνες παρέχουν τις πιο ξεκάθαρες και πλούσιες εικόνες ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Το περιεχόμενό σου δεν θα παρεμποδιστεί από συνθήκες φωτισμού εκτός του ελέγχου σου και μπορείς να είσαι βέβαιος ότι το περιεχόμενό σου θα φανεί εξαιρετικό οπουδήποτε.

Προσάρμοσε το περιεχόμενο από πορτραίτο σε οριζόντιο

Η σειρά SHF της Samsung παρουσιάζει δυνατότητα περιστροφής προσφοράς μαζί με λογισμικό περιστροφής εικόνας που μπορεί να αλλάξει τον προσανατολισμό της εικόνας από πορτραίτο σε οριζόντιο για μεγαλύτερη ευελιξία στην οθόνη. Οι εικόνες δεν απαιτούν περιστροφή στο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας για να εμφανιστούν σωστά σε διαφορετικό προσανατολισμό καθώς αυτή η δυνατότητα αντιμετωπίζεται αυτόματα μέσα στην οθόνη.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ HDMI, DVI
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 37
Τύπος Οθόνης LED
Ανάλυση 1920 x 540
Λόγος Αντίθεσης 4000:1
Τοποθέτηση ως Video Wall Υποστηρίζεται
Δυνατότητα Εξωτερικής Χρήσης Υποστηρίζεται
Δυνατότητα Κάθετης Τοποθέτησης Υποστηρίζεται
Τεχνολογία 3D Δεν υποστηρίζεται
'Ώρες Λειτουργίας 24/7
Χρόνος Απόκρισης σε ms 16
Οθόνη Αφής
Φωτεινότητα 700 cd/m2
Ενσωματωμένο Ηχείο Δεν διαθέτει
Ενδείκνυται για Επαγγελματική χρήση
Component Δεν υποστηρίζεται
Composite Δεν υποστηρίζεται
HDMI 2
Ενεργειακή Κλάση Δεν διαθέτει
Διάκενο Vesa (mm) 400 x 200
Scart Δεν διαθέτει
USB 2.0 1
Βάρος σε Kg 8.5
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 281.1 x 915.8 x 39.9
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://displaysolutions.samsung.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.