Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Αριθμομηχανές

Sharp EL-0243EB Αριθμομηχανή Χειρός 8 ΨηφίωνΚωδικός προϊόντος : 170223

  • Χρώμα: Λευκό

  • Επιπλέον: Ηλίου/μπαταρίας,υπολογισμός ποσοστών, υπολογισμός ισοτιμιών.

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

  • Εταιρεία Service: Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

65.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αριθμομηχανή χειρός 8 ψηφίων Sharp EL-0243EB, ηλίου/μπαταρίας (2 LR-1130), με πλήκτρα rubber, υπολογισμό ποσοστών, υπολογισμό ισοτιμιών και μνήμη τριών πλήκτρων. Είναι πολύ ελαφριά, μόλις 51 gr και με καπάκι προστασίας από σκληρό υλικό.


Αριθμομηχανή Sharp
Η Sharp, μία εταιρία με τεράστια ιστορία στον τομέα της τεχνολογίας, ήταν πρωτοπόρος και στον τομέα των αριθμομηχανών ,κατασκευάζοντας το πρώτο μοντέλο το 1964,και  εισάγοντας προηγμένες λειτουργίες και καινοτόμες τεχνολογίες καθόλη τη διάρκεια της εξέλιξης της αριθμομηχανής. Επίλεξε τη δική σου από τη ευρεία γκάμα ( τσέπης, επιτραπέζιες, χαρτιού και επιστημονικές )και απόλαυσε τις εξαιρετικές της λειτουργίες στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο/πανεπιστήμιο. 


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον Ηλίου/μπαταρίας,υπολογισμός ποσοστών, υπολογισμός ισοτιμιών.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.zazopoulossa.gr
Εταιρεία Service Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.