Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Αριθμομηχανές

Canon AS-1200 ΑριθμομηχανήΚωδικός προϊόντος : 170670

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

  • Εταιρεία Service: Info Quest Technologies

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ημι-επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων με καμπύλο σχήμα Αυτή η ευέλικτη ημι-επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων διαθέτει κομψή σχεδίαση με καμπύλο σχήμα και πολλές χρήσιμες, ουσιαστικές λειτουργίες. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η διπλή τροφοδοσία ρεύματος, η κεκλιμένη οθόνη και το κομψό φινίρισμα σε σκούρο γκρι χρώμα.


Μεγάλη κεκλιμένη οθόνη LCD

Χάρη στο καμπύλο σχήμα της, αυτή η αριθμομηχανή 12 ψηφίων διαθέτει μεγάλη κεκλιμένη οθόνη LCD για να διαβάζεις εύκολα όλους τους αριθμούς με μια ματιά, σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Η φιλική προς τον χρήστη διάταξη περιλαμβάνει ευδιάκριτο πληκτρολόγιο και μεγάλα πλήκτρα με χρωματική κωδικοποίηση που εξασφαλίζουν εύκολη καταχώριση τιμών χωρίς σφάλματα.

Σχεδίαση σύμφωνα με τα πρότυπα αειφορίας

Επιπρόσθετα της εργονομικής σχεδίασης, αυτό το μοντέλο επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον, ένα χαρακτηριστικό που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους τους σύγχρονους οργανισμούς αλλά και τους μεμονωμένους χρήστες. Ορισμένα από τα πλαστικά μέρη της αριθμομηχανής κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά προϊόντων Canon.

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Η δυνατότητα διπλής τροφοδοσίας της αριθμομηχανής, με μπαταρία και ηλιακή ενέργεια, εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Χάρη στη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, η αριθμομηχανή σβήνει μετά από περίπου 7 λεπτά αδράνειας, για εξοικονόμηση ενέργειας.

Χρήσιμες λειτουργίες

Απλοποίησε τους υπολογισμούς και εξοικονόμησε χρόνο με τον εύχρηστο συρόμενο διακόπτη που προσφέρει εύκολη επιλογή του σημείου υποδιαστολής και στρογγυλοποίηση. Στις υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνονται οι υπολογισμοί Αύξησης τιμής (MU), Αντιστροφής (RV) και Γενικού συνόλου (GT).


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.canon.gr
Εταιρεία Service Info Quest Technologies

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.