Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Αριθμομηχανές

Canon F-718SGA Black ΑριθμομηχανήΚωδικός προϊόντος : 170673

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

  • Εταιρεία Service: Info Quest Technologies

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αυτή η επιστημονική αριθμομηχανή με οθόνη τύπου dot-matrix και αντιβακτηριδιακή προστασία προσφέρει στους μαθητές υγιεινή χρήση και δυνατότητα υπολογισμών εξαιρετικής ακριβείας. Κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon και είναι, επομένως, ιδανική για όσους ενδιαφέρονται για την αειφόρο χρήση των πόρων του πλανήτη.


Πλεονεκτήματα
Αντιβακτηριδιακό πληκτρολόγιο
Κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon
Διπλή τροφοδοσία ρεύματος: ηλιακή ενέργεια και αντικαθιστώμενη μπαταρία
264 συναρτήσεις και λειτουργίες
Μεγάλη οθόνη LCD τύπου dot matrix
Διπλή κατάσταση (μαθηματικά ή γραμμή)Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.canon.gr
Εταιρεία Service Info Quest Technologies

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.