Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Αριθμομηχανές

Canon AS-2400 ΑριθμομηχανήΚωδικός προϊόντος : 173751

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Μνήμη M+, M-, RM/CM, Ρυθμιζόμενο πάνελ οθόνης LCD (2 επίπεδα), Διπλή τροφοδοσία ρεύματος

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

  • Εταιρεία Service: Infoquest Technologies

10.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αυτή η επιτραπέζια αριθμομηχανή AS-2400 της Canon 14 ψηφίων που συνδυάζει το κομψό καμπύλο σχήμα με σημαντικά στοιχεία προστασίας του περιβάλλοντος είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις και μεμονωμένους χρήστες.


Κομψή σχεδίαση και επαγγελματικές δυνατότητες
Η αριθμομηχανή AS-2400 14 ψηφίων είναι σχεδιασμένη λαμβάνοντας υπόψη τόσο το στυλ όσο και την πρακτικότητα. Το κομψό σώμα με τις καμπύλες επιφάνειες χαρίζει επαγγελματική εμφάνιση, ενώ δείχνει ελκυστικό τόσο σε ένα γραφείο όσο και σε ένα ράφι.
Ρυθμιζόμενη ανακλινόμενη οθόνη
Το μεγάλο, ευκρινές και ρυθμιζόμενο πάνελ οθόνης LCD ελαχιστοποιεί τις αναλαμπές και τις αντανακλάσεις. Για βέλτιστη αναγνωσιμότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, η κλίση του πάνελ είναι ρυθμιζόμενη.
Σχεδίαση σύμφωνα με τα πρότυπα αειφορίας
Επιπρόσθετα της εργονομικής σχεδίασης, αυτό το μοντέλο επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον, ένα χαρακτηριστικό που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους τους σύγχρονους οργανισμούς αλλά και τους μεμονωμένους χρήστες. Ορισμένα από τα πλαστικά μέρη της αριθμομηχανής κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά προϊόντων Canon.
Ενεργειακή αποδοτικότητα
Οι δύο τρόποι τροφοδοσίας, με ηλιακή ενέργεια και μπαταρία χωρίς υδράργυρο, εξασφαλίζουν ενεργειακή αποδοτικότητα και αξιόπιστη χρήση σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Όταν δεν χρησιμοποιείς την AS-2400, η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης σβήνει την αριθμομηχανή για εξοικονόμηση ενέργειας.
Εκτενείς λειτουργίες
Η αριθμομηχανή AS-2400 προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα λειτουργιών. Ο συρόμενος διακόπτης διευκολύνει τη διαδικασία επιλογής σημείου υποδιαστολής και την στρογγυλοποίηση. Η μνήμη Γενικού συνόλου αθροίζει αυτόματα τα μερικά σύνολα. Τα υπόλοιπα πρακτικά πλήκτρα προσφέρουν μεταξύ άλλων τις λειτουργίες Αύξησης τιμής και Αντιστροφής, αλλά και όλες τις τυπικές λειτουργίες που θα περιμένατε από μια αριθμομηχανή Canon.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Μνήμη M+, M-, RM/CM, Ρυθμιζόμενο πάνελ οθόνης LCD (2 επίπεδα), Διπλή τροφοδοσία ρεύματος
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.canon.gr/
Εταιρεία Service Infoquest Technologies

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.