Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Αριθμομηχανές

Canon LS-123K Purple ΑριθμομηχανήΚωδικός προϊόντος : 173755

  • Χρώμα: Μώβ

  • Επιπλέον: Διπλής τροφοδοσίας ρεύματος με λειτουργία φορολογικών υπολογισμών

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

  • Εταιρεία Service: Infoquest Technologies

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η αριθμομηχανή LS-123K είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς K της Canon. Οι χρήσιμες λειτουργίες της συνδυάζονται με διάφορα ζωηρά χρώματα και μεταλλικό φινίρισμα, βελτιώνοντας το εσωτερικό του σπιτιού ή τη διακόσμηση του γραφείου σου.


Κομψή και μοντέρνα
Η μίνι επιτραπέζια αριθμομηχανή LS-123K είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς K της Canon, η οποία προσδίδει μια αίσθηση κορυφαίας ποιότητας στο σπίτι ή το γραφείο σου. Επίλεξε ένα από τα ζωηρά χρώματα που είναι διαθέσιμα, κάθε χρωματική παραλλαγή προσφέρεται με ελκυστικό μεταλλικό φινίρισμα, που συμπληρώνει τη μοντέρνα σχεδίαση.

Πρακτικά χαρακτηριστικά
Η μεγάλη οθόνη LCD 12 ψηφίων και οι εύκολες λειτουργίες καθιστούν τις αριθμομηχανές της σειράς LS-123K εύχρηστες στο σπίτι και τη δουλειά. Τα ειδικά πλήκτρα για την πρόσθεση ή την αφαίρεση φόρου, καθώς και η λειτουργία της μνήμης γενικού συνόλου, καθιστούν αυτές τις αριθμομηχανές πρακτικές, εκτός από όμορφες.

Σχεδίαση σύμφωνα με τα πρότυπα αειφορίας
Κατασκευασμένη εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon, η αριθμομηχανή LS-123K υποστηρίζει την αειφορία και συμβάλλει στη διατήρηση των πεπερασμένων φυσικών πόρων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Μώβ
Επιπλέον Διπλής τροφοδοσίας ρεύματος με λειτουργία φορολογικών υπολογισμών
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.canon.gr
Εταιρεία Service Infoquest Technologies

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.