Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Διαδραστικοί Πίνακες

Διαδραστικός Πίνακας 60.4 IB-63TΚωδικός προϊόντος : 177723

  • Τύπος Προϊόντος: Διαδραστικός Πίνακας Αφής

  • Ενεργή Διαγώνιος: 60.4", 4:3 λόγος πλευρών

  • Τεχνολογία: Infrared

  • Ανάλυση : 32.768 x 32.768

  • Tαχύτητα Cursor: 180 dot/s

439.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

O διαδραστικός πίνακας Classboard IB-63T διακρίνεται για την υψηλή εργονομία, αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα στιβαρή, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στον πίνακα, χωρίς να υπάρχουν κοφτερές γωνίες ή προεξοχές, συμβάλλοντας έτσι στην ασφαλή χρήση του. Η επιφάνεια του διαθέτει επικάλυψη ιδιαίτερα ανθεκτική σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Παράλληλα, η επιφάνεια αυτή προσφέρει άνετη θέαση στην προβαλλόμενη εικόνα.


Μεγαλύτερη ελευθερία
Με τη χρήση τεχνολογίας αφής, o Classboard IB-63T παρέχει μεγάλη ευκολία χειρισμού, χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικής γραφίδας. Απλά άγγιξε τον ή χρησιμοποίησε το παρεχόμενο στυλό. Ο πίνακας δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε πρίζα και δεν δημιουργεί πεδίο.
 
Μοναδική εργονομία και ευελιξία
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελούν τα μόνιμα πλήκτρα στην επιφάνεια του πίνακα που προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στις πιο συνηθισμένες λειτουργίες. Φυσικά, ο ClassBoard μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κοινός ασπροπίνακας με την χρήση των αντίστοιχων παρεχόμενων μαρκαδόρων, ενώ η επιφάνεια του ελαχιστοποιεί τις γυαλάδες από την προβολή της εικόνας επάνω του.
   
Δημιούργησε διαδραστικά μαθήματα εύκολα και γρήγορα
  Ο ClassΒoard περιλαμβάνει το καινοτόμο διαδραστικό λογισμικό Drawview στα Ελληνικά, το οποίο διαθέτει πολλά κλασσικά διαδραστικά εργαλεία και είναι εμπλουτισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, ο ClassΒoard περιλαμβάνει και το Ελληνικό λογισμικό ClassTool, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα διαδραστικές ασκήσεις. Παράλληλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε εκπαιδευτικό υλικό τρέχει στον υπολογιστή σου, ώστε να έχεις πάντα πληθώρα επιλογών και να μην περιορίσεις ποτέ τις δυνατότητες του πίνακα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Διαδραστικός Πίνακας Αφής
Ενεργή Διαγώνιος 60.4", 4:3 λόγος πλευρών
Τεχνολογία Infrared
Ανάλυση 32.768 x 32.768
Tαχύτητα Cursor 180 dot/s
Συνδεσιμότητα Ενσύρματη
Βάρος σε Kg 10kg
Διαστάσεις σε cm 12.9 x 95.7 x 3.75
Συμπεριλαμβάνονται USB καλώδιο (5m), στήριγμα στυλό, 3 Dammy στυλό, σετ στήριξης τοίχου,Σφουγγαράκι, στυλό δείκτης
Επιπλέον Λογισμικό: Drawview, Classtool
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή www.cpi.gr
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.