Αρχική

/

Computing

/

Εξοπλισμός Γραφείου

/

Διαδραστικοί Πίνακες

Διαδραστικός Πίνακας TI-4182PΚωδικός προϊόντος : 177724

Web Only
Χωρίς Μεταφορικά
  • Τύπος Προϊόντος: Πίνακας

  • Ενεργή Διαγώνιος: 78.9", 4:3 λόγος πλευρών

  • Τεχνολογία: Infrared

  • Ανάλυση : 1024 x 768

  • Tαχύτητα Cursor: 180 dots

469.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σχεδιασμένος για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες, ο TI4182-PLUS έχει στιβαρή κατασκευή αλουμινίου και διακρίνεται για τη αντοχή και την ανθεκτικότητα του. Η επιφάνεια του είναι μεταλλική, ανθεκτική σε σκληρή χρήση και εξαιρετικά ανεκτική σε βανδαλισμούς και παραμορφώσεις


Κορυφαία λειτουργικότητα Ten point multi touch
Mε την λειτουργία Ten point touch 10 χρήστες μπορούν να γράφουν ταυτόχρονα στον πίνακα.

Μοναδική εργονομία - Λειτουργεί και σαν κανονικός Μαγνητικός Ασπροπίνακας
Ο TI4182-PLUS είναι ο μοναδικός διαδραστικός πίνακας που διαθέτει 16 μόνιμα πλήκτρα συντόμευσης στην επιφάνεια του, που προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στις πιο συνηθισμένες λειτουργίες. Ενώ η ματ επιφάνεια του ελαχιστοποιεί τις γυαλάδες από την προβολή της εικόνας επάνω του. Επιπλέον ο TI4182-PLUS μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κοινός ασπροπίνακας με την χρήση μαρκαδόρων ασπροπίνακα, ενώ η μεταλλική επιφάνεια του είναι κατάλληλη και για τοποθέτηση μαγνητικών αντικειμένων.

Πίνακας υψηλής ανάλυσης
Ο TI4182-PLUS διαθέτει πολύ υψηλή απόκριση και ακρίβεια στην γραφή ακόμα και αν ο χρήστης γράφει πολύ γρήγορα.Η λειτουργία του γίνεται με το δάκτυλο ή την χρήση κοινής γραφίδας.

Το ολοκληρωμένο πακέτο διαδραστικής εκπαίδευσης
Ο TI4182-PLUS περιλαμβάνει το λογισμικό Βook Plus, ένα πλήρες και πολύ εύκολο στην χρήστη λογισμικό δημιουργίας και παρουσίασης διαδραστικών μαθημάτων με πολλά κλασσικά διαδραστικά εργαλεία και προηγμένες λειτουργίες. Παράλληλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε λογισμικό τρέχει στον υπολογιστή σου, ώστε να έχεις πάντα πληθώρα επιλογών έχοντας απερίοριστες δυνατότητες αξιοποίησης του πίνακα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πίνακας
Ενεργή Διαγώνιος 78.9", 4:3 λόγος πλευρών
Τεχνολογία Infrared
Ανάλυση 1024 x 768
Tαχύτητα Cursor 180 dots
Συνδεσιμότητα Ενσύρματη
Βάρος σε Kg 20
Διαστάσεις σε cm 180 x 126 x 4
Συμπεριλαμβάνονται Καλώδιο USB, εγχειρίδιο χρήσης, πενάκια
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.cnintech.com/
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.