Αρχική

/

Computing

/

Laptops-Tablets- iPad

/

Αξεσουάρ Laptop

Belkin Wemo Switch F7C0227eaΚωδικός προϊόντος : 115331

Τελευταία κομμάτια
  • video
  • Τύπος Προϊόντος : Gadgets

  • Χρώμα: Λευκό

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα WeMo, είναι μια σειρά από έξυπνα προϊόντα που σου δίνουν την δυνατότητα να ελέγξεις τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου απ' όπου και αν βρίσκεσαι μέσω του smartphone σου.


Γνώρισε το WeMo Switch:

Απόλυτος έλεγχος των συσκευών σου από απόσταση:

Συμβατό με Android και iOS

Το WeMo Switch σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις ηλεκτρονικές συσκευές ή να τις απενεργοποιήσεις από οπουδήποτε. Ο διακόπτης WeMo χρησιμοποιεί το υπάρχον WiFi του σπιτιού σου για την παροχή ασύρματου ελέγχου των τηλεοράσεων, λαμπτήρων, στερεοφωνικών, θερμάστρων, ανεμιστήρων και πολλών άλλων συσκευών. Απλά κατέβασε τη δωρεάν WeMo εφαρμογή από το Play Store της Google ή το App Store της Apple, σύνδεσε το WeMo Switch σε μια πρίζα στο σπίτι σου και σύνδεσε οποιαδήποτε συσκευή στο διακόπτη.

Ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε τις ηλεκτρονικές σου συσκευές από παντού, μέσω WiFi, 3G ή 4G

Το WeMo Switch της Belkin, συνεργάζεται με τη δωρεάν WeMo εφαρμογή για να σου δώσει τον ασύρματο έλεγχο των οικιακών και ηλεκτρονικών σου συσκευών. Είτε θέλεις να ενεργοποιήσεις ένα φως από την κουζίνα σου, τη μπροστινή αυλή , ή το γραφείο, το WeMo Switch θα σε καλύψει. Για να ξεκινήσεις, απλά κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή WeMo από το κατάστημα Google Play ή το κατάστημα της Apple, για το smartphone ή το tablet σου. Στη συνέχεια, σύνδεσε το WeMo Switch σε μια πρίζα στο σπίτι σου και σύνδεσε οποιαδήποτε συσκευή στο διακόπτη. Σύνδεσε το διακόπτη WeMo στο δίκτυο WiFi της οικείας σου και ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση. Τώρα μπορείς να χειριστείς τις ηλεκτρονικές σου συσκευές από οπουδήποτε. Το Switch λειτουργεί επίσης μέσω του Internet του κινητού σου, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να ελέγχεις τις συσκευές στο σπίτι από οπουδήποτε έχεις πρόσβαση σε Internet, είτε μέσω WiFi, είτε 3G ή 4G σύνδεση.

Κάνε ακόμα περισσότερα με την εφαρμογή WeMo

Η δωρεάν εφαρμογή WeMo καθιστά εύκολο το να ορίσεις χρονοδιαγράμματα για τις συσκευές και τα ηλεκτρονικά στο σπίτι σου. Χρησιμοποίησε το smartphone ή το tablet σου για να προγραμματίσεις έναν ανεμιστήρα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, στην ανατολή ή στη δύση του ηλίου.

Σα να είσαι σπίτι

Ιδανικό για τις διακοπές και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, καθώς ελέγχει όλα τα WeMo που συνδέονται ηλεκτρονικά μέσα από έναν τυχαίο αλγόριθμο για να τα ρυθμίσει και να σβήνουν αυτόματα. Θα φαίνεται σα να είσαι στο σπίτι, ακόμη και όταν δεν είσαι. Για παράδειγμα, το ραδιόφωνο που συνδέεται με το Switch WeMo σου, μπορεί να παίξει μουσική στο σαλόνι, ή να ενεργοποιηθούν οι λαμπτήρες για 45 λεπτά στην κουζίνα σου. Από έξω, αυτό θα φαίνεται σαν να είσαι στο σπίτι σου απολαμβάνοντας τη βραδιά.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Gadgets
Χρώμα Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.belkin.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.