Αρχική

/

Computing

/

Laptops-Tablets- iPad

/

Τσάντες Laptop

Πlay Νotebook Βag Βlack 15.6" Τσάντα LaptopΚωδικός προϊόντος : 185486

  • Ίντσες : 15.6''

  • Τύπος Τσάντας: Χειρός/Ώμου

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η τσάντα μεταφοράς φορητού υπολογιστή πlay προσφέρει άμεση πρόσβαση στον υπολογιστή σου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και την ιδανική λύση για την μεταφορά των εγγράφων σου.


Πιστοποίηση AZO Free
Έχει λάβει πιστοποίηση AZO Free εξασφαλίζοντας ότι η τσάντα που κρατάς στα χέρια σου έχει κατασκευαστεί με υλικά και χρωστικές ουσίες οι οποίες δεν είναι βλαβερές κι επικίνδυνες αλλά φιλικές προς το περιβάλλον.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ίντσες 15.6''
Τύπος Τσάντας Χειρός/Ώμου
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.eisex.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.