Αρχική

/

Computing

/

Οθόνες Υπολογιστών

Οθόνες Υπολογιστών Samsung

Βρέθηκαν 17 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 17 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Το σωστό Monitor – Οθόνη υπολογιστή

Το monitor του υπολογιστή σου είναι η συσκευή που έχεις όλη την ημέρα μπροστά στα μάτια σου γι αυτό πρέπει να διαλέξεις με προσοχή. Εμείς σου προσφέρουμε δεκάδες επιλογές, από απλά monitor στις 18.5 ίντσες μέχρι μεγάλα monitor.

Είτε θέλεις ένα κομψό monitor που θα είναι σαν στολίδι πάνω στο γραφείο, είτε ένα επαγγελματικό monitor, έχουμε αυτό που ζητάς, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς όπως είναι η Dell, η LG , η AOC και η Samsung. Και φυσικά, σε εμάς θα βρεις πολλές προσφορές ώστε να δώσεις ακόμα λιγότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες.

Για εσένα που είσαι gamer, προτείνουμε gaming monitors, με διαστάσεις τουλάχιστον 23'' και χαμηλότερο χρόνο απόκρισης (σε ms).

Για εσένα που είσαι γραφίστας, φωτογράφος, video editor, προτείνουμε επαγγελματική οθόνη υπολογιστή, με ευρεία γκάμα χρωμάτων και χρωματική ακρίβεια.

Εφόσον πέρα από το να χρησιμοποιείς το monitor σαν οθόνη υπολογιστή θέλεις να βλέπεις και τηλεόραση, επέλεξε ένα monitor tv.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.