Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Modems, Routers

Tp-Link TL-WR940N RouterΚωδικός προϊόντος : 175484

  • Wan interface: Ethernet

  • Θύρες: 4

  • Wireless Security: WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK

  • Dual Band: Δεν υποστηρίζεται

  • USB: Δεν διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το 450Mbps Ασύρματο N Gigabit Router TL-WR940ND είναι μία συσκευή που συνδυάζει ενσύρματες, ασύρματες συνδέσεις και είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία. Με τεχνολογία MIMO, το TL-WR940N διαθέτει εξαιρετική και προηγμένη ασύρματη απόδοση, καθιστώντας το ιδανικό για HD βίντεο streaming. VoIP και online gaming. Επίσης, το πλήκτρο WPS στο κομψό περίβλημά του παρέχει ασφάλεια WPA2 ώστε να αποφεύγονται κακόβουλες επιθέσεις στο δίκτυό σου.


Tp-link TL-WR940N:

Ασύρματο N ταχύτητα & εμβέλεια:

Συμβατό με το πρότυπο IEEE 802.11n, το TL-WR940N μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ασύρματο δίκτυο με ταχύτητα 15 φορές γρηγορότερη και με εμβέλεια 5 φορές μεγαλύτερη από τα συμβατικά προϊόντα 11g. Επίσης, οι ρυθμοί μεταφοράς της τάξεως των 450Mbps περιορίζουν την απώλεια δεδομένων λόγω μεγάλης απόστασης ή λόγω εμποδίων. Πάνω απ' όλα, μπορείς να λάβεις εύκολα το σήμα του δικτύου σου σε μεγάλες αποστάσεις, όπου τα παλαιότερα προϊόντα 11g δεν μπορούν να φτάσουν!

Καλύτερη ασύρματη απόδοση:

Το router διαθέτει την ικανότητα να λειτουργεί ομαλά με οποιαδήποτε εφαρμογή που καταναλώνει πολύ bandwidth, όπως οι VoIP, HD streaming ή online gaming, χωρίς καθυστερήσεις. Χάρη στη ισχυρή τεχνολογία N που διαθέτει, το router περιορίζει την απώλεια δεδομένων λόγω μεγάλης απόστασης ή εμποδίων, μετατρέποντας το σπίτι σου ή ακόμη και την αυλή σου σε ένα μεγάλο hot spot.

Κρυπτογραφήσεις WPA / WPA2

Τα πρότυπα κρυπτογράφησης WPA/WPA2 διασφαλίζουν ότι η ασύρματη σύνδεσή σου θα είναι ασφαλής από εισβολείς.

WPS

Εύκολη ασύρματη κρυπτογράφηση με το πάτημα του πλήκτρου WPS.

Εύκολη εγκατάσταση

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή εγκατάστασης και ρύθμισης (στο παρεχόμενο CD), για εύκολη σύνδεση στο Internet.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Wan interface Ethernet
Θύρες 4
Wireless Security WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK
Dual Band Δεν υποστηρίζεται
USB Δεν διαθέτει
Firewall Διαθέτει
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 b/g/n
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.