Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Modems, Routers

Tp-Link Archer C50 Wireless Dual Band RouterΚωδικός προϊόντος : 179993

  • Wan interface: Ethernet

  • Θύρες: 5

  • Wireless Security: 64/128-bit WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK/ WPA2-PSK encryption

  • Dual Band: Υποστηρίζεται

  • USB: Διαθέτει

από 39.90 € ΌΦΕΛΟΣ 4.91€
34.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το router Tp-Link Archer C50 υποστηρίζει πρότυπο 802.11ac,ταυτόχρονη σύνδεση 2,4GHz 300Mbps και 5GHz 867Mbps για 1,2Gbps συνολικού διαθέσιμου bandwith, 4 εξωτερικές κεραίες dual band που παρέχουν σταθερές ασύρματες συνδέσεις και βέλτιστη κάλυψη και εύκολη διαχείριση δικτύου στα χέρια σου μέσω του TP-Link Tether.


Tp-Link Archer C50 Wireless Dual Band Router:

Ταχύτητα Wi-Fi 802.11ac

Το Archer C50 της TP-LINK έρχεται με το πρότυπο Wi-Fi επόμενης γενιάς 802.11ac, 3 φορές ταχύτερο από τις ασύρματες ταχύτητες N και προσφέρει συνδυασμένο ασύρματο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 1,2Gbps. Με ταχύτητα 300Mbps πάνω από 2.4GHz band και ασύρματες ταχύτητες 867Mbps πάνω από 5GHz band, το Archer C50 είναι η καλύτερη επιλογή για απρόσκοπτη HD streaming, online gaming και άλλες εργασίες που απαιτούν μεγάλο bandwidth.

1.2Gbps Dual Band σύνδεση

Το Archer C50 λειτουργεί σε 2,4GHz και 5GHz bands, εξασφαλίζοντας εκπληκτική ασύρματη απόδοση. Η ταυτόχρονη Dual Band σύνδεση σου προσφέρει την ευελιξία δύο αποκλειστικών δικτύων με πολλές φορές το bandwidth που χρειάζεσαι. Απλές εργασίες, όπως η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η περιήγηση στο διαδίκτυο, μπορούν να γίνουν από 2,4 GHz Band, ενώ τα καθήκοντα που απαιτούν μεγάλο bandwidth, όπως το online gaming ή η HD streaming, μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία από 5 GHz Band, όλα ταυτόχρονα.

Καινοτόμος σχεδιασμός κεραίας για μέγιστη κάλυψη

Τέσσερις κεραίες κάνουν τις συνδέσεις σου πιο αποτελεσματικές και σταθερές. Το PA ενισχύει την ισχύ Wi-Fi και το LNA αυξάνει την ευαισθησία λήψης για να αυξήσει την κάλυψη Wi-Fi για το σπίτι σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Wan interface Ethernet
Θύρες 5
Wireless Security 64/128-bit WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK/ WPA2-PSK encryption
Dual Band Υποστηρίζεται
USB Διαθέτει
Firewall Διαθέτει
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.