Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Modems, Routers

Tp-Link Archer VR600 Modem/RouterΚωδικός προϊόντος : 182705

  • Wan interface: VDSL/ADSL over PSTN

  • Θύρες: 4

  • Wireless Security: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA-PSK2 encryptions, Wireless MAC Filtering

  • Dual Band: Υποστηρίζεται

  • USB: Διαθέτει

από 119.00 € ΌΦΕΛΟΣ 29.10€
89.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο Router Archer VR600 σου παρέχει όλες τις δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο συνδυάζοντας Dual Band Wi-Fi σύνδεση συσκευών μέχρι και 1,6 Gbps.(300Mbps στη ζώνη 2,4GHz και 1300Mbps στη ζώνη 5GHz).Επιτυγχάνοντας έτσι, εξάλειψη οποιωνδήποτε καθυστερήσεων και Βuffering σύνδεσης, εξασφαλίζοντας σου μοναδική Οnline εμπειρία.


Tp-LinkArcher VR600 Modem/Router:

Βάση του Dual Band Wi-Fi, περισσότερες συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα ενώ παράλληλα εξαλείφει τις ασύρματες παρεμβολές για τη δημιουργία σταθερών συνδέσεων.

Υψηλές ταχύτητες VDSL Broadband Σύνδεσης:

Η τελευταία τεχνολογία VDSL2 επιτρέπει στον Router Archer VR600 να προσφέρει εντυπωσιακές ευρυζωνικές ταχύτητες VDSL έως 100Mbps, που είναι σχεδόν πέντε φορές πιο γρήγορες από το ADSL2 +. Ο Router Archer VR600 λειτουργεί ως μόντεμ DSL και ασύρματο δρομολογητή, συνδυάζοντας δύο συσκευές σε μία. Η ενσωματωμένη θύρα DSL υποστηρίζει όλες τις τυπικές συνδέσεις DSL, συμπεριλαμβανομένων των VDSL2, ADSL2 +, ADSL2 και ADSL.

Ο Router Archer VR600 σου παρέχει μια ποικιλία επιλογών κατά τη σύνδεση σου στο Internet. Επιπλέον, και οι δύο θύρες USB υποστηρίζουν συνδέσεις dongle 3G / 4G.

Τεχνολογία Beamforming:

Οι εξωτερικές κεραίες υψηλών επιδόσεων βοηθούν το Archer VR600 να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο οικιακό δίκτυο. Η προηγμένη τεχνολογία Beamforming* εντοπίζει αυτόματα ασύρματες συσκευές και διαμορφώνει στοχευμένες, υψηλής απόδοσης ασύρματες συνδέσεις.

*Η τεχνολογία Beamforming υποστηρίζεται μόνο στη μπάντα των 5GHz band.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Wan interface VDSL/ADSL over PSTN
Θύρες 4
Wireless Security 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA-PSK2 encryptions, Wireless MAC Filtering
Dual Band Υποστηρίζεται
USB Διαθέτει
Firewall Διαθέτει
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com/gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.