Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Modems, Routers

AVM FRITZ! WLAN Repeater 1750EΚωδικός προϊόντος : 188466

  • Θύρες: 1 x gigabit LAN

  • Wireless Security: WPA2

  • Dual Band: Υποστηρίζεται

  • USB: Δεν διαθέτει

99.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E παρέχει γρήγορες και σταθερές ασύρματες συνδέσεις με ταχύτητες μεταφοράς έως 1300 Mbit/s στα 5 GHz και 450 Mbit/s στα 2.4 GHz. Μέσω της θύρας gigabit LAN, ακόμη και συσκευές χωρίς λειτουργία WiFi μπορούν να ενσωματωθούν στο οικιακό σας δίκτυο. Το repeater τροφοδοτείται από οποιαδήποτε κοινή πρίζα 230 V.


FRITZ! WLAN Repeater 1750E:

WiFi σήμα παντού

Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E προσφέρει WiFi υψηλής ταχύτητας έως 1300 Mbit/s στη ζώνη συχνοτήτων 5 GHz και μέγιστη εμβέλεια. Ως αποτέλεσμα, μπορείς να απολαύσεις το σερφάρισμα χωρίς μπάρα προόδου, γρήγορες λήψεις και απρόσκοπτα βίντεο HD, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Εύκολη εγκατάσταση με το πάτημα ενός κουμπιού

Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E υποστηρίζει απλή, αυτόματη εγκατάσταση χρησιμοποιώντας τη μέθοδο WPS. Η ζεύξη πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού: Στη συνέχεια, το FRITZ!WLAN Repeater 1750E και το router με δυνατότητα WPS, όπως τα FRITZ!Box, συνδέονται αυτόματα. Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E υιοθετεί τις κατάλληλες ρυθμίσεις WiFi και είναι έτοιμο για άμεση λειτουργία.

Ασύρματη ελευθερία

Μέσω της θύρας LAN, το FRITZ!WLAN Repeater 1750E ενσωματώνει ακόμη και συσκευές χωρίς ασύρματη λειτουργία στο οικιακό δίκτυο. Η επικοινωνία με το router πραγματοποιείται ασύρματα με ραδιοσήματα, κάτι που αλλιώς θα απαιτούσε την χρήση επιπλέον καλωδίων. Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E μπορεί να υποστηρίξει λειτουργία γέφυρας LAN (LAN bridge), έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε υπάρχον καλώδιο δικτύου ή σε powerline adapter με το router. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μεγάλες αποστάσεις μπορούν να γεφυρωθούν αβίαστα.

Εύκολο στη λειτουργία και αναβαθμιζόμενο

Εύκολη εύρεση της ιδανικής θέσης για την επέκταση του δικτύου και το βέλτιστο κανάλι στην ζεύξη. Το repeater σου διαθέτει LED, οδηγούς λογισμικού και ένα σαφές, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες που παρέχονται με δωρεάν αναβαθμίσεις.

Ασφαλής κρυπτογράφηση για το ασύρματο δίκτυό σου

Το FRITZ!WLAN Repeater 1750E υποστηρίζει ασφαλή κρυπτογράφηση WPA2. Αυτό καθιστά το repeater κατάλληλο για χρήση σε πολλά ασύρματα δίκτυα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Θύρες 1 x gigabit LAN
Wireless Security WPA2
Dual Band Υποστηρίζεται
USB Δεν διαθέτει
Firewall Διαθέτει
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.avm.de
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.