Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Tp-Link Wall-Mounted TL-WA850RE WiFi ExtenderΚωδικός προϊόντος : 122026

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11a/b/g/n

  • Εμβέλεια : 10m

  • Επιπλέον: Προστασία 64/128/152-bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK για ασφαλές δίκτυο.

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

To wall-mounted TL-WA850RE έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει την ασύρματη κάλυψη σας εύκολα και να βελτιώσει την ισχύ του σήματος εν ός υπάρχοντος ασύρματου δικτύου.


Range Extender TL-WA850RE:

300Mbps Range Extender

Το TL-WA850RE είναι σχεδιασμένο για εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του ασύρματου σήματος του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σου, ώστε να εξαλειφθούν οι νεκρές ζώνες. Με ασύρματες ταχύτητες 802.11n 300Mbps, είναι η ιδανική λύση για ομαλό HD video, streaming μουσικής και online gaming.

Ευέλικτη Τοποθέτηση

Το πολύ μικρό μέγεθος και η σχεδίαση που είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο, καθιστούν τη συσκευή πολύ εύκολη στην τοποθέτηση και στη μετακίνηση. Επιπλέον, το προφίλ λειτουργίας του TL-WA850RE απομνημονεύει τα ασύρματα δίκτυα στα οποία έχεις συνδεθεί στο παρελθόν ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε περίπτωση που αλλάξεις router.

Plug and Play

Δεν απαιτούντα νέα καλώδια. Εφόσον τοποθετήσεις τη συσκευή εντός κάλυψης του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σου, απλά πίεσε το πλήκτρο WPS στο router σου και στη συνέχεια το Range Extender στο TL-WA850RE, ή το αντίθετο, για εύκολη επέκταση του δικτύου σου. Αν πιέσεις ξανά το πλήκτρο pair (σύνδεσης), θα μπορείς να έχεις κρυπτογραφημένη σύνδεση με τις συνδεδεμένες συσκευές.

Έξυπνη Ένδειξη Σήματος

5 ενδείξεις σήματος αναπαριστούν την τρέχουσα ισχύ σήματος που δέχεται το TL-WA850RE από το υφιστάμενο router, ώστε να μπορείς εύκολα να εντοπίσεις το σωστό σημείο τοποθέτησης του TL-WA850RE για καλύτερη εμβέλεια και απόδοση του δικτύου σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11a/b/g/n
Εμβέλεια 10m
Επιπλέον Προστασία 64/128/152-bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK για ασφαλές δίκτυο.
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tplink.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.