Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Tp-Link TL-PA4010 Kit 500 Nano PowerlineΚωδικός προϊόντος : 129683

 • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: Δεν υποστηρίζεται

 • Εμβέλεια : Δεν υποστηρίζεται

 • Επιπλέον: HomePlug AV, Ethernet IEEE802.3, IEEE802.3u

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

από 42.99 € ΌΦΕΛΟΣ 3.00€
39.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

To TL-PA4010 500Mbps Powerline Adapter Nano Starter Kit μετατρέπει την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση σας σε ένα υψηλής ταχύτητας δίκτυο χωρίς την ανάγκη για νέα καλώδια.


Ταχύτητα έως 500Mbps σε απόσταση έως 300 Μέτρα:

Με προηγμένη τεχνολογία HomePlug AV, το TL-PA4010 παρέχει στους χρήστες σταθερούς, υψηλής ταχύτητας ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως 500Mbps μέσω οικιακής ηλεκτρικής εγκατάστασης, σε απόσταση έως 300 μέτρα. Συνδυασμένο με την ενσωματωμένη ασφάλεια AES, το TL-PA4010 είναι η ιδανική επιλογή για δημιουργία ολοκληρωμένου οικιακού δικτύου, στο οποίο θα είναι συνδεδεμένες όλες οι συσκευές που το υποστηρίζουν υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, αποκωδικοποιητές IPTV έως και εκτυπωτές και σκληροί δίσκοι NAS.

Πολύ μικρές διαστάσεις, εξαιρετικά συμπαγές:

Χάρη στις εξαιρετικά μικρές διαστάσεις του, το TL-PA4010 είναι πολύ μικρότερο από τα παλιότερα μοντέλα mini 500Mbps Powerline της TP-LINK. Με μόνο 28.5χιλ. πάχος, σχεδόν δεν διακρίνεται καθόλου όταν είναι συνδεδεμένο σε οποιαδήποτε πρίζα.

Πλήκτρο Pair για εύκολη ασφάλιση του δικτύου σου

Απλά πίεσε το πλήκτρο Pair στους adapter για να δημιουργήσεις εύκολα και χωρίς κόπο ένα δίκτυο Powerline εντός μερικών λεπτών, ασφαλισμένο μέσω κρυπτογράφησης 128-bit AES, για προστασία των δεδομένων σας. Είναι τόσο απλό!
 • Σύνδεσε το adapter στην πρίζα.

 • Σύνδεσε τη συσκευή μέσω καλωδίου δικτύου με τον adapter.

 • Πίεσε τα πλήκτρα κρυπτογράφησης και είσαι έτοιμος.


 • Δείτε περισσότερα
  Χαρακτηριστικά  
  Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi Δεν υποστηρίζεται
  Εμβέλεια Δεν υποστηρίζεται
  Επιπλέον HomePlug AV, Ethernet IEEE802.3, IEEE802.3u
  Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
  Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

  Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

  Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

  Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

  ΑΠΟΔΟΧΗ

  Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.