Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Devolo LAN 1200 & WiFi AC Starter Kit PowerlineΚωδικός προϊόντος : 148407

Χωρίς Μεταφορικά
 • Devolo LAN 1200 & WiFi AC Starter Kit
 • Devolo LAN 1200 & WiFi AC Starter Kit
 • video
 • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac

 • Εμβέλεια : Powerline: 400m, Wifi: 300m

 • Επιπλέον: Transmission speeds

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

189.00 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το LAN 1200 & WiFi AC Starter Kit παρέχει το πιο γρήγορο WiFi από κάθε πρίζα, μεταφορά δεδομένων Powerline με ταχύτητες έως 1200 Mbps, ενσωματωμένες θύρες Gigabit LAN και ακόμη καλύτερες αποδόσεις χάρη στη range+ Technology.


Devolo LAN 1200 Starter Kit Powerline:

dLAN 1200+ WiFi ac:

Το dLAN 1200+ WiFi ac της devolo. Είναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit. Για πρώτη φορά με WiFi ac το πιο καινοτόμο και αποδοτικό πρότυπο WiFi. Από τώρα και στο εξής οι φορητές συσκευές όπως smartphone, tablet και φορητοί υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιούν το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεσή σου για επιπλέον τερματικές συσκευές. Και χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα, με φίλτρο δικτύου και σύστημα ασφαλείας για τα παιδιά, θα μπορείς πλέον να αξιοποιήσεις όλες τις πρίζες στον χώρο σου. Τόσο η μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου ρεύματος (χάρη στην τεχνολογία MIMO με έως και 1,2 Gigabit το δευτερόλεπτο), όσο και η ασύρματη επικοινωνία μέσω WiFi ac (ταυτόχρονα στα 2,4 και 5 GHz) πληρούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα. dLAN 1200+ WiFi ac WiFi παντού! Τόσο γρήγορο και απλά όσο ποτέ άλλοτε.

Πλεονεκτήματα

 • Η καλύτερη σύνδεση οικιακού δικτύου χάρη στην τεχνολογία Powerline. WiFi σε κάθε πρίζα. Βγάλτε το από το κουτί, βάλτε το στην πρίζα - αυτό ήταν.
 • Επιτέλους WiFi σε ταχύτητες ac: έως και 1200 Mbps για smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές, κ.λ.π.
 • Σύνδεση Powerline μέσω του δικτύου ρεύματος, με έως και 1200 Mbps.
 • Η devolo range+ τεχνολογία χρησιμοποιεί και τους τρεις αγωγούς του καλωδίου ρεύματος για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ακτίνα δράσης.
 • Χάρη στην τεχνολογία devolo range+ αξιοποιούνται και οι τρεις γραμμές του κυκλώματος ρεύματος παράλληλα για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εμβέλεια.
 • Η τεχνολογία WiFi Move συνδέει αυτόματα περισσότερους προσαρμογείς σε ένα δίκτυο WiFi . Άριστη λήψη WiFi σε ολόκληρο το σπίτι, εντελώς αυτόματα.
 • Έλα στον κόσμο των νικητών, πωλήσεις άνω των 20 εκατομμυρίων προσαρμογέων devolo dLAN σε όλο τον κόσμο.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια Powerline: 400m, Wifi: 300m
Επιπλέον Transmission speeds
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.