Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

D-Link N300 Range ExtenderΚωδικός προϊόντος : 148523

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 b/g/n

  • Εμβέλεια : 100 μέτρα

  • Επιπλέον: 300Mbps

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το range extender DAP-1320 είναι μια plug-in φορητή συσκευή που σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε το υπάρχον ασύρματο δίκτυο σας σε μέρη που το σήμα δεν επαρκεί.


Εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση:

Η εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου N300 του Range Extender είναι απλή και γρήγορη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή QRS Mobile για iOS ή AndroidTM συσκευές, για να το εγκαταστήσετε εύκολα, χωρίς την ανάγκη χρήσης ενός υπολογιστή Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο WPS, για ρύθμιση με το πάτημα ενος κουμπιού.

Φορητό και ευέλικτο

Με τον συμπαγή σχεδιασμό του, το DAP-1320 είναι ιδανικό για την επέκταση του ασύρματου σήματός σας. Το σχήμα πρίζας, του επιτρέπει να εγκατασταθεί εύκολα, χωρίς επιπλέον καλώδια τροφοδοσίας και χωρίς να εμποδίζει παράπλευρες πρίζες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 b/g/n
Εμβέλεια 100 μέτρα
Επιπλέον 300Mbps
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.dlink.com/gr/el

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα