Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Tp-Link AC750 RE200 Dual Band Wireless ExtenderΚωδικός προϊόντος : 149602

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac

  • Εμβέλεια : 10m

  • Επιπλέον: Expanded dual band up to 750Mbps

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με την επόμενης γενιάς τεχνολογία WiFi, 802.11ac, το range extender RE200 AC750 της TP-LINK, συνδέεται στο router σου ασύρματα, ενισχύει και επεκτείνει το σήμα σε περιοχές που δεν μπορεί να φτάσει από μόνο του.


Επέκτεινε την Κάλυψη του Router σου:

Το AC750 επεκτείνει την υφιστάμενη κάλυψη του δικτύου σου χάρη στην τεχνολογία επόμενης γενιάς 11AC WiFi που διαθέτει. Λειτουργεί με οποιοδήποτε WiFi router και δημιουργεί ισχυρές συνδέσεις dual band σε δυσπρόσιτα μέρη, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις απρόσκοπτη ασύρματη κάλυψη σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σου.

WiFi Επόμενης γενιάς:

Δημιουργεί ταχύτερη πρόσβαση για συσκευές WiFi 802.11 b/g/n και 802.11ac. Το AC750 αποδίδει υψηλές ταχύτητες WiFi σε δύο μπάντες, της τάξεως των 750Mbps και παρέχει αξιόπιστες συνδέσεις για laptops, smartphones, tablets και άλλες ασύρματες συσκευές.

Λειτουργία Υψηλής Ταχύτητας:

Χάρη στην τεχνολογία Υψηλής Ταχύτητας, το AC750 χρησιμοποιεί και τις δύο μπάντες WiFi, ώστε να εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες ιδανικό για HD video streaming, online gaming και άλλες εργασίες που απαιτούν πολυ bandwidth.

Εύκολη Εγκατάσταση:

Πίεσε το πλήκτρο WPS στο router σου και το πλήκτρο Range Extender στο AC750 για 2 λεπτά ώστε να συνδεθείς στο δίκτυο. Αφού πραγματοποιηθεί η σύνδεση στο δίκτυο, μπορείς να αποσυνδέσεις το AC750 και να το τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε σημείο εντός εμβέλειας του router σου, χωρίς ν' απαιτείται να κάνεις νέες ρυθμίσεις στο extender.

Έξυπνη ένδειξη σήματος:

Αυτή η ένδειξη φανερώνει την ισχύ του σήματος που δέχεται το AC750 από το router σου, ώστε να μπορέσεις εύκολα να εντοπίσεις την κατάλληλη θέση εγκατάστασης για καλύτερη απόδοση Wi-Fi.

Entertainment Adapter:

Η θύρα Ethernet του Extender, του επιτρέπει να λειτουργεί ως ασύρματο adapter για σύνδεση ενσύρματων συσκευών όπως Blu-ray players, παιχνιδομηχανές, DVR και Internet TV. Ταυτόχρονα, η συσκευή πραγματοποιεί και κοινή χρήση του ασύρματου δικτύου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια 10m
Επιπλέον Expanded dual band up to 750Mbps
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.