Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Devolo 550+ WiFi Starter Kit PowerlineΚωδικός προϊόντος : 166812

Web Ευκαιρία
Χωρίς Μεταφορικά
 • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 b/g/n

 • Εμβέλεια : Powerline: 400m, Wi-Fi: 300m

 • Επιπλέον: Ethernet 10/100 (mbps), Powerline 200/500 (mbps)

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

από 119.90 € ΌΦΕΛΟΣ 12.00€
107.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Devolo 550+ WiFi Starter Kit Powerline, παρέχει ταχύτητες έως και 500 Mbps από το δίκτυο παροχής ρεύματος για τέλειο streaming ψηφιακών βίντεο και ήχου και έως 300 Mbps μέσω WiFi για tablet, smartphone και notebook. Απόλαυσε μεγαλύτερη ευελιξία χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα και το διαισθητικό περιβάλλον web.


devolo dLAN 550+ WiFi:

Απόκτησε σήμα WiFi σε κάθε χώρο του σπιτιού σου χάρη στο devolo dLAN 550+ WiFi! Ο συμπαγής προσαρμογέας με μοντέρνο σχεδιασμό τοποθετείται σε όποια πρίζα θέλεις, ένας δεύτερος συνδέεται στον δρομολογητή και έτσι αποκτάς αμέσως Internet μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος.

Τεχνολογία devolo Range+

Η devolo Range+ τεχνολογία φροντίζει παράλληλα για μεγαλύτερη σταθερότητα, εμβέλεια και εύρος ζώνης σε σχέση με τους συμβατικούς προσαρμογείς. Τα tablet, τα smartphone και laptop, απολαμβάνουν γρήγορο WiFi στα 300 Mbps. Οι υπολογιστές, Smart TV και οι κονσόλες παιχνιδιών χρησιμοποιούν τη σύνδεση δικτύου του προσαρμογέα. Χάρη στη μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος το σήμα καλύπτει εύκολα έως και 400 μέτρα μήκος καλωδίου και παρέχει στο σημείο που θέλεις ένα νέο σήμα WiFi με μέγιστη ισχύ που δεν επηρεάζεται από τοίχους, έπιπλα ή πατώματα. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα, δε χάνεις καμία πρίζα ρεύματος.

  Πλεονεκτήματα

 • Ταχύτατο δίκτυο: Η ταχύτητα έως 500 Mbps μέσω του δικτύου ρεύματος προσφέρει ταυτόχρονο σερφάρισμα, HD streaming, παιχνίδια online, κ.λπ.
 • Τέλειο WiFi έως 300 Mbps που φροντίζει για τη βέλτιστη σύνδεση των smartphone, tablet και laptop.
 • Η αποκλειστική devolo Range+ τεχνολογία φροντίζει για σαφώς μεγαλύτερη εμβέλεια, σταθερότητα και κάνει τον dLAN 550+ WiFi, έναν πανίσχυρο προσαρμογέα dLAN στην κατηγορία των 500 Mbps.
 • Η πρίζα με ενσωματωμένη ασφάλεια προστασίας παιδιών παρέχει ευέλικτη τοποθέτηση του προσαρμογέα χωρίς να χάνεις την παροχή ρεύματος.
 • Πάντα συνδεδεμένος με το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης WiFi χάρη στην devolo WiFi Move τεχνολογία.
 • Ασφαλής κρυπτογράφηση με το πάτημα ενός κουμπιού για μέγιστη ασφάλεια δεδομένων.
 • Σύνδεση υπολογιστών, Smart TV και κονσόλων παιχνιδιών άνετα μέσω της θύρας LAN.
 • Γονικός έλεγχος για την ασφάλεια των παιδιών και του χρόνου χρήσης μέσω του απλού περιβάλλοντος Web ή μέσω της εφαρμογής my devolo.
 • Ρυθμίσεις με ελάχιστες κινήσεις: Αποσυσκευάστε, συνδέστε και είστε έτοιμοι.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 b/g/n
Εμβέλεια Powerline: 400m, Wi-Fi: 300m
Επιπλέον Ethernet 10/100 (mbps), Powerline 200/500 (mbps)
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.com/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα