Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Tp-Link RE450 AC1750 Dual Band Wireless Range ExtenderΚωδικός προϊόντος : 182704

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac

  • Εμβέλεια : 100m

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

από 69.90 € ΌΦΕΛΟΣ 10.00€
59.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Επέκτεινε το ασύρματο δίκτυο σου με το Tp-Link RE450 Wireless Range Extender για απόλυτη απόδοση. Οι τρεις ρυθμιζόμενες εξωτερικές κεραίες παρέχουν άψογη ασύρματη κάλυψη και αξιόπιστες συνδέσεις. Λειτουργεί με οποιοδήποτε Wi-Fi router ή ασύρματο access point.


TP-Link RE450 AC1750 Dual Band Wireless Range Extender:

Ενίσχυσε την κάλυψη του ασύρματου δικτύου σου σε επιφάνεια έως και 1000m2

Έχεις κουραστεί από τις νεκρές ζώνες Wi-Fi; Το AC1750 Wi-Fi Range Extender της TP-LINK σου επιτρέπει ασύρματη σύνδεση με το router σου, δυναμώνοντας και επεκτείνοντας το σήμα σε περιοχές όπου δεν θα μπορούσε να φτάσει. Η συσκευή μειώνει επίσης τις παρεμβολές, για να διασφαλίζεται αξιόπιστη κάλυψη Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σου.

Εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi τεχνολογίας AC

Το RE450 της TP-LINK διαθέτει τεχνολογία Wi-Fi 802.11AC, η οποία είναι 3 φορές ταχύτερη από τις ταχύτητες 802.11n. Το RE450 αποδίδει γρήγορες ταχύτητες dual band Wi-Fi έως 1750 Mbps, παρέχοντας αξιόπιστες συνδέσεις για εργασίες που απαιτούν πολύ bandwidth, όπως HD/4K streaming, gaming χωρίς καθυστερήσεις, μεταφορές μεγάλων αρχείων κ.ά.

Ενσύρματη σύνδεση Gigabit

Θύρα gigabit Ethernet που μετατρέπει το extender σε ασύρματη γέφυρα (bridge), επιτρέποντάς σου να συνδέσεις στο ασύρματο δίκτυό σου ενσύρματες συσκευές όπως Blu-ray player, παιχνιδομηχανές, DVR, ή smart TV.

Εύκολη Εγκατάσταση & Γρήγορη Τοποθέτηση

Εύκολη εγκατάσταση χάρη στο πλήκτρο RE
Το extender RE450 λειτουργεί με οποιοδήποτε ασύρματο router. Συνδέστε το RE450 σε κάποιο router εύκολα και γρήγορα, πιέζοντας το πλήκτρο RE στο RE450 και το πλήκτρο WPS στο router σας (εφόσον διαθέτει). Αφού πραγματοποιήσεις σύνδεση με το υπάρχον router σου, μπορείς να τοποθετήσεις το RE450 στην ιδανική θέση. Δεν απαιτούνται άλλες ρυθμίσεις.

Γρήγορη Τοποθέτηση χάρη στην Έξυπνη Ένδειξη Σήματος

Η έξυπνη ένδειξη σήματος σε βοηθά να επιλέξεις την καλύτερη δυνατή θέση για το extender.

Λειτουργία Υψηλής Ταχύτητας

Η λειτουργία Υψηλής Ταχύτητας μεγιστοποιεί τη συνολική απόδοση, συνδυάζοντας το bandwidth και της μπάντας 5GHz και της 2.4GHz, ώστε να δημιουργεί ταχύτατες συνδέσεις, χρησιμοποιώντας τη μία μπάντα για αποστολή και την άλλη για λήψη δεδομένων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια 100m
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.