Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Linksys WUSB6100M Max-Stream AC600 Wi-Fi Micro USB AdapterΚωδικός προϊόντος : 185534

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac

  • Εμβέλεια : Dual Band 2.4GHz and 5GHz

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναβάθμισε τον υπολογιστή σου με Windows λειτουργικό σε Wi-Fi AC, Next-Gen AC, MU-MIMO, με τον προσαρμογέα USB Linksys WUSB6100M.


Linksys WUSB6100M Max-Stream AC600 Wi-Fi Micro USB Adapter:

Βελτίωσε το Wi-Fi του σπιτιού σου

Αυτός ο προσαρμογέας AC USB αναβαθμίζει άμεσα το laptop ή τον σταθερό υπολογιστή σου με το πιο πρόσφατο πρότυπο Wi-Fi. Αυτό κάνει την συσκευή σου MU-MIMO, επιτρέποντας έτσι τη διανομή του σήματος Wi-Fi στο σπίτι σου πιο αποτελεσματικά σε περισσότερες συσκευές.

Τεχνολογία Wi-Fi MU-MIMO

Η επόμενη γενιά τεχνολογία Wi-Fi MU-MIMO προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες και επιτρέπει να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου εκπομπές, να παίζεις online παιχνίδια και να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία με ταχύτητες AC Wi-Fi, 3 φορές πιο γρήγορα από το Wireless-N.

Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση:

Ο προσαρμογέας USB Linksys WUSB6100M διπλής ζώνης χρησιμοποιεί ζώνη 5 GHz για να προσφέρει ταχύτητες μέχρι AC433 Mbps, 3 φορές την απόδοση του Wireless-N και ζώνη 2,4 GHz για ταχύτητες μέχρι 150 Mbps. Η τεχνολογία Beamforming εστιάζει το Wi-Fi σήμα απευθείας στον υπολογιστή σου που βασίζεται σε Windows.

Δουλεύει με όλα τα Routers:

Ο προσαρμογέας USB Linksys WUSB6100M είναι συμβατός με όλους τους δρομολογητές Wi-Fi, συμπεριλαμβανομένης της υπάρχουσας μονάδας σου ή εκείνων που προέρχονται από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια Dual Band 2.4GHz and 5GHz
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.linksys.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.