Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

AVM FRITZ! WLAN Repeater 310Κωδικός προϊόντος : 188469

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 b/g/n

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 5 έτη

42.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το FRITZ!WLAN Repeater 310 επεκτείνει την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σου με απλό και ασφαλή τρόπο. Αυτό επιτρέπει σε ασύρματες συσκευές, όπως smartphones και tablet, να συνδέονται εύκολα στο οικιακό σου δίκτυο ακόμα και όταν βρίσκονται πιο μακριά. Το repeater μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι σου.


FRITZ!WLAN Repeater 310:

WiFi σήμα παντού

Το FRITZ!WLAN Repeater 310 προσφέρει μέγιστη εμβέλεια στη ζώνη 2.4 GHz. Ως αποτέλεσμα, μπορείς να απολαύσεις γρήγορο σερφάρισμα.

Εξαιρετικά συμπαγής με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Λόγω του εξαιρετικά συμπαγούς σχεδιασμού του, πάντα υπάρχει χώρος για το FRITZ!WLAN Repeater 310. Έχει διαστάσεις μιας πιστωτικής κάρτας, ζυγίζει μόλις 63 γραμμάρια και καταναλώνει μόλις τρία W όταν είναι ενεργό. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο μικρό, επεκτείνει με αξιοπιστία το ασύρματο δίκτυό σου με ταχύτητες έως 300 Mbit/s.

Απλή εγκατάσταση με το πάτημα ενός κουμπιού

Το FRITZ!WLAN Repeater 310 υποστηρίζει την απλή, αυτόματη ζεύξη των συσκευών σου μέσω WPS. Απλά πίεσε τα κουμπιά στο repeater και στο router με δυνατότητα WPS (όπως ένα FRITZ!Box) για να το ρυθμίσεις. Το FRITZ!WLAN Repeater 310 υιοθετεί τις σχετικές ασύρματες ρυθμίσεις και είναι έτοιμo για άμεση χρήση.

Εύκολο στη χρήση και αναβάθμιση

Είτε πρόκειται για βέλτιστη τοποθέτηση είτε για το βέλτιστο ασύρματο κανάλι, το FRITZ!WLAN Repeater 310 σε βοηθά με ενδείξεις LED, οδηγούς λογισμικού και ένα σαφές περιβάλλον χρήστη. Το FRITZ!WLAN Repeater 310 αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες που παρέχονται δωρεάν.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 b/g/n
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.avm.de

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.