Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Tp-Link Archer T3U AC1300 Mini Wireless USB AdapterΚωδικός προϊόντος : 197400

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac

  • Εμβέλεια : 100m

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Archer T3U AC1300 Ασύρματο Dual Band USB Adapter της Tp-link διαθέτει γρήγορες ασύρματες ταχύτητες, με το πρότυπο 802.11ac, συνδέσεις Wi-Fi επόμενης γενιάς με πολύ μικρό μέγεθος.TP-LINK Archer T3U AC1300 USB Adapter:


Το Archer T3U της TP-LINK διαθέτει το πρότυπο επόμενης γενιάς Wi-Fi, - το 802.11ac, το οποίο είναι 3 φορές ταχύτερο από το N. Με ταχύτητες 867Mbps μέσω της πεντακάθαρης μπάντας 5GHz και 400Mbps μέσω της μπάντας 2.4GHz, το Archer T3U είναι η ιδανική επιλογή για απρόσκοπτο HD streaming, online gaming και άλλες εργασίες που απαιτούν πολύ bandwith.

Υψηλά Πρότυπα Κατασκευής:


Το Archer T3U διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό με κομψή και στιλάτη εμφάνιση, εξαιρετικά λεία επιφάνεια και η προσεκτική επίστρωση το κάνει εξαιρετικά ποιοτικό. Με τη συμπαγή και κομψή σχεδίασή του, είναι μικρότερο από τους περισσότερους 11ac Wi-Fi USB adapters στην αγορά και εύκολο στη μεταφορά. Μπορείς να το συνδέσεις σε οποιαδήποτε θύρα USB.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια 100m
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com/gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.