Αρχική

/

Computing

/

Networking

/

Wifi Adapters & Extenders

Tp-Link Archer T2U Plus AC600 Wireless Dual Band USB AdapterΚωδικός προϊόντος : 198851

  • Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac

  • Εμβέλεια : 100m

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με το πρωτόκολλο 802.11ac οι ταχύτητες ασύρματης δικτύωσης με ταχύτητες που αγγίζουν τα 433Mbps στη συχνότητα των 5GHz και 200Mbps στα 2,4GHz ο USB Adapter Archer T2U Plus θα απογειώσει τις ταχύτητες ασύρματης δικτύωσής σου.


Tp-Link Archer T2U Plus Dual Band USB Adapter:

Συνδέσεις Dual Band

Με τη λειτουργία Dual Band το ασύρματο USB Adapter Archer T2U Plus της Tp-link μπορεί να συνδεθεί τόσο σε δίκτυα με συχνότητα λειτουργίας στα 5GHz αλλά και σε δίκτυα 2,4 GHz για μεγαλύτερη συμβατότητα και ευελιξία.

Ρυθμιζόμενη κεραία

Περίστρεψε και ρύθμισε την κεραία σε πολλές κατευθύνσεις για να βελτιώσεις τη χρήση της εμπειρίας και της απόδοσης σε διαφορετικά περιβάλλοντα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια 100m
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.