Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ακουστικά - Headsets

Ακουστικά - Headsets Speedlink

Βρέθηκαν 3 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 3 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Ακουστικά για να μην ενοχλείς τους γύρω σου

Μπορεί να έχεις ένα καλό σετ ηχείων για τον υπολογιστή σου, ωστόσο ακόμα και έτσι υπάρχουν στιγμές που θέλεις να ακούς σε περισσότερο προσωπικό επίπεδο αυτά που παίζουν στον υπολογιστή σου. Ένα σετ ακουστικών ή ακόμα και ένα headset με ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι η συσκευή που χρειάζεσαι για να ζήσεις εντονότερα την εμπειρία του υπόλογιστή. Είτε θέλεις απλά να ακούς μουσική, είτε να βάλεις την ένταση στο μέγιστο για να απολαύσεις σύγχρονα games, είτε δε θέλεις να ενοχλείς του γύρω σου βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία, ένα σετ ακουστικών ή headset θα σου λύσει τα χέρια. Το κατάστημά μας διαθέτει τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις το προϊόν από κατασκευαστές όπως η Logitech, η Crypto, η Speedlink, η Rapoo και η Microsoft, δε διάφορα κόστη και με πολλές προσφορές.

Αν δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα, μπορείς να επιλέξεις ένα απλό ζευγάρι ακουστικών με σύνδεση mini jack. Για χρήση σε chat, φρόντισε να έχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο. 

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.