Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Πληκτρολόγια

Logitech MK240 Nano Black/Yellow Πληκτρολόγιο & ΠοντίκιΚωδικός προϊόντος : 174178

  • Τύπος λειτουργίας: Ασύρματο

  • Multimedia Πλήκτρα: Διαθέτει

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Μέγιστο υγρό διαρροής 60 ml, μη βυθίζεις το πληκτρολόγιο σε υγρό

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σετ ασύρματου πληκτρολόγιου και ποντικιού MK240 nano της Logitech με μικροσκοπικό δέκτη USB plug and play που προσφέρει άνεση και ποιότητα σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο.


Άνετος έλεγχος:

Η πληκτρολόγηση είναι γρήγορη και ρευστή με πλήκτρα μεγάλου μεγέθους, σε μια εξοικειωμένη αλλά οικονομικά διαρρυθμισμένη διάταξη, με ρυθμιζόμενα πόδια κλίσης για άνετη πληκτρολόγηση. Το μεσαίο μέγεθος του ποντικιού είναι διαμορφωμένο ώστε να ταιριάζει στο χέρι σου και διαθέτει ομαλή ρύθμιση του κέρσορα με οπτική παρακολούθηση υψηλής ανάλυσης 1000 dpi.

Αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση:

Ένας μικροσκοπικός δέκτης USB έχει συνδυαστεί με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σου για σύνδεση plug and play. Η προηγμένη τεχνολογία Logitech 2,4 GHz λειτουργεί από απόσταση μέχρι 10 μέτρα, με γρήγορη μετάδοση δεδομένων και χωρίς καθυστερήσεις.

Ανθεκτικό:

Το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο και έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Επίσης έχει μεγάλη εξοικονόμηση διάρκεια ζωής της μπαταρία που φτάνει έως και 36 μήνες για το πληκτρολόγιο και 12 μήνες για το ποντίκι (ανάλογα με τη χρήση). Μαζί ενσωματωμένος διακόπτης αυτόματης ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος λειτουργίας Ασύρματο
Multimedia Πλήκτρα Διαθέτει
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Μέγιστο υγρό διαρροής 60 ml, μη βυθίζεις το πληκτρολόγιο σε υγρό
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.logitech.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.