Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Πληκτρολόγια

Πληκτρολόγια Ασύρματο

 

Βρέθηκαν 35 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 35 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2 3

Διάλεξε προσεκτικά το πληκτρολόγιο σου

Tο πληκτρολόγιο είναι η επέκταση του υπολογιστή σου και είναι απαραίτητο εργαλείο για να δουλέψεις. Είτε θέλεις ένα απλό πληκτρολόγιο για να κάνεις αυτό που θέλεις, είτε αναζητάς ένα ασύρματο πληκτρολόγιο για να μη μπλέκεις με καλώδια, σίγουρα θα βρεις αυτό που αναζητάς μέσα από τη τεράστια γκάμα μοντέλων που διαθέτουμε.

Προσφέρουμε απλά και φθηνά πληκτρολόγια σε πολύ καλές τιμές, όπως επίσης και εξειδικευμένες λύσεις για χρήση σε PCs και Macs, αλλά και ειδικά gaming πληκτρολόγια, από κατασκευαστές όπως η Logitech, η Microsoft, η Rapoo, η Apple και άλλους.

Πέρα από το γεγονός ότι μπορείς να διαλέξεις πληκτρολόγιο με βάση το χρώμα του, η βασική επιλογή είναι αν το θες ασύρματο ή ενσύρματο. Αν ο υπολογιστής είναι σταθερός σε γραφείο, το ενσύρματο είναι μια χαρά. Αν όμως μπορεί και να κάθεσαι και να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή από απόσταση πχ καναπέ, προτίμησε το ασύρματο.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.