Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ποντίκια

Logitech M90 Black ΠοντίκιΚωδικός προϊόντος : 100344

  • Τύπος λειτουργίας: Ενσύρματο

  • Dots per Inch : 1000

  • Αριθμός Πλήκτρων : 2

  • Ροδέλα Πλοήγησης : Διαθέτει

  • Τύπος Μπαταρίας: Δεν διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το ποντίκι της Logitech M90 σου προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά για άνεση και αξιόπιστο έλεγχο στον υπολογιστή σου. Μπορείς να το συνδέσεις μέσω της θύρας USB και να το χρησιμοποιήσεις αμέσως, αφού δεν απαιτεί την εγκατάσταση λογισμικού. Διαθέτει υψηλής ευκρίνειας οπτική τεχνολογία (1000dpi) και θα σε βοηθήσει για την πιο ομαλή κίνηση του κέρσορα.


Logitech M90 Ποντίκι:

Μόνο οι βασικές λειτουργίες

Η ρύθμιση γίνεται γρήγορα και απλά. Απλώς σύνδεσε το καλώδιο σε μια θύρα USB και θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις αμέσως.

Καμία λάθος κίνηση

Η τεχνολογία οπτικής παρακολούθησης κίνησης είναι η σωστή επιλογή. Πιο ομαλή κίνηση, με ή χωρίς mouse pad.

Από τους ειδικούς στην κατασκευή ποντικιών

Θα απολαύσεις την ποιότητα και τη σχεδίαση που έχουμε χρησιμοποιήσει κατά την κατασκευή περισσότερων από ένα δισεκατομμύριο ποντικιών.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Dots per Inch 1000
Αριθμός Πλήκτρων 2
Ροδέλα Πλοήγησης Διαθέτει
Τύπος Μπαταρίας Δεν διαθέτει
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 130
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.logitech.com/el-gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.