Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ποντίκια

Trust Primo Black Ασύρματο ΠοντίκιΚωδικός προϊόντος : 158012

  • Τύπος λειτουργίας: Ασύρματο

  • Dots per Inch : Δεν διαθέτει

  • Αριθμός Πλήκτρων : 3

  • Ροδέλα Πλοήγησης : Διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το ασύρματο ποντίκι παρέχει έλεγχο κίνησης με υψηλή ακρίβεια. Κατάλληλο τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες απλώς σύνδεσέ το με τον τρόπο που επιθυμείς.


dpi πλήκτρο επιλογής Ακρίβεια 1000-1600
6m ασύρματη εμβέλεια
Micro USB δέκτης
κουμπί on / off


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος λειτουργίας Ασύρματο
Dots per Inch Δεν διαθέτει
Αριθμός Πλήκτρων 3
Ροδέλα Πλοήγησης Διαθέτει
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 85
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.trust.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.