Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ποντίκια

Logitech M170 Grey Ασύρματο ΠοντίκιΚωδικός προϊόντος : 166964

  • Τύπος λειτουργίας: Ασύρματο

  • Αριθμός Πλήκτρων : 2

  • Ροδέλα Πλοήγησης : Διαθέτει

  • Τύπος Μπαταρίας: AA

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με το Logitech M170 Wireless Mouse, απολαμβάνεις την αξιοπιστία της ενσύρματης σύνδεσης, την άνεση της ασύρματης τεχνολογίας και μια εμβέλεια 10 μέτρων, χάρη στην τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης Logitech Advanced 2.4 GHz.


Logitech M170:

Αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση 2.4GHz

Ισχυρή, σταθερή ασύρματη σύνδεση από αποστάσεις έως και 10 μέτρων μακριά. Με σχεδόν καθόλου καθυστερήσεις ή κολλήματα, θα δουλέψεις και θα παίξεις με σιγουριά.

Δοκιμασμένο στα 10 μέτρα, η εμβέλεια ασύρματης επικοινωνίας ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας σου.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 μηνών

Δούλεψε έως και ένα έτος μεταξύ της αλλαγής της μπαταρίας. Για να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, απενεργοποίησε τον διακόπτη On / Off όταν δεν το χρησιμοποιείς.

Η διάρκεια της ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης και τον τρόπο χρήσης του ποντικιού.

Σύνδεση Plug and Play

Το ασύρματο ποντίκι M170 είναι πραγματικά plug and play. Απλά τοποθέτησε τον δέκτη σε μια θύρα USB του υπολογιστή σου και άρχισε να το χρησιμοποιείς αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις pair το ποντίκι με τον υπολογιστή ή να κάνεις λήψη λογισμικού για να το χρησιμοποιήσεις.

Άνετo και φορητό

Το σχήμα του ποντικιού στηρίζει το χέρι σου για ώρες άνετης χρήσης. Το αμφίπλευρο σχήμα και η δυνατότητα ανακατανομής δεξιών και αριστερών λειτουργιών του κουμπιού κάνουν το M170 ιδανικό ποντίκι για το δεξί ή το αριστερό χέρι.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος λειτουργίας Ασύρματο
Αριθμός Πλήκτρων 2
Ροδέλα Πλοήγησης Διαθέτει
Τύπος Μπαταρίας AA
Χρώμα Γκρί
Βάρος σε gr 70.5
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.logitech.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.