Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ποντίκια

Ποντίκια

 

Βρέθηκαν 81 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 81 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2 3 4 5

Το ποντίκι που θα σου λύσει τα χέρια

Υπολογιστής χωρίς ποντίκι δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει και επειδή αυτό που έχεις μπορεί να μη σου κάνει ποια, σε εμάς θα βρεις ένα καινούριο ποντίκι όπως ακριβώς το θέλεις. Είτε αναζητάς ένα απλό ποντίκι που θα το πάρεις σε χαμηλή τιμή, είτε ψάχνεις ένα ασύρματο ποντίκι για να μη μπλέκεις με καλώδια, σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις μέσα από τη μεγάλη γκάμα ποντικιών που διαθέτουμε. Προσφέρουμε απλά και φθηνά ποντίκια σε πολύ καλές τιμές, όπως επίσης και εξειδικευμένες λύσεις για χρήση σε PCs και Macs, αλλά και ειδικά gaming ποντίκια από κατασκευαστές όπως η Logitech, η Microsoft, η Roccat, η Apple και άλλους.

Τα ασύρματα ποντίκια βολεύουν γιατί δεν έχουν καλώδια, αλλά πρέπει πάντα να έχεις μπαταρίες διαθέσιμες σε περίπτωση που τελειώσουν αυτές που χρησιμοποιεί. Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια, τότε πρέπει να πάρεις mouse με πολλά Dots per inch (dpi). Αν ψάχνεις ποντίκι για το notebook, τότε καλύτερα να διαλέξεις ένα mini mouse για να μεταφέρεται εύκολα.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.