Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ηχεία - Speakers

Ηχεία - Speakers

Βρέθηκαν 54 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 54 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2 3 4

Ο σωστός ήχος και στο PC

Οι υπολογιστές μπορούν και αναπαραγάγουν αρχεία multimedia και έτσι ένα ζευγάρι ηχείων είναι απαραίτητο. Αν για κάποιο λόγο θέλεις να αλλάξεις τα παλιά σου ηχεία γιατί χάλασαν ή θέλεις να αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα ήχου, θα βρεις το σετ ηχείων που αναζητάς διαλέγοντας κάποιο από αυτά που διαθέτουμε. Πέρα από τις διάφορες προσφορές, προσφέρουμε πλήθος σετ ηχείων από γνωστούς κατασκευαστές όπως η Logitech, η Speedlink και η JBL, είτε μιλάμε για φθηνά ηχεία χωρίς μεγάλες δυνατότητες, είτε για σετ πολλών ηχείων που θα γεμίσουν το χώρο σου με ήχο υψηλής ποιότητας.

Για απλή χρήση, ένα ζευγάρι ηχείων με σύνδεση mini jack είναι ότι πρέπει. Αν θέλεις ασύρματα ηχεία, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι Bluetooth ηχείων, αλλά χρειάζεσαι bluetooth υποστήριξη από τον υπολογιστή. Αν θέλεις να ακους surround ήχου σε games και ταινίες, να προτιμήσεις κάποιο σετ 5.1 ηχείων.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.