Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Ηχεία - Speakers

Logitech Z533 ΗχείαΚωδικός προϊόντος : 156430

  • Τύπος Surround: 2.1

  • Ισχύς σε Watt (RMS): 60

  • Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ : 3.5 mm Mini Jack

  • Χρώμα: Μαύρο

από 105.00 € ΌΦΕΛΟΣ 6.10€
98.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με ισχύ 60 Watt, το σύστημα Logitech Z533 Multimedia Speaker προσφέρει δυνατό ήχο με πλούσιες χαμηλές και λεπτομερείς υψηλές συχνότητες που γεμίζει το χώρο.


Logitech Z533 Σύστημα Ηχείων με Subwoofer:

Πανίσχυρος ήχος που γεμίζει το δωμάτιο με δυνατά μπάσα

Ανέβασε τη μουσική, τις ταινίες και τα παιχνίδια σου σε νέα επίπεδα με τα πλούσια και δυναμικά μπάσα που προσφέρει το στραμμένο προς τα εμπρός subwoofer. Έλεγξε εύκολα τον ήχο, χρησιμοποιώντας το ενσύρματο χειριστήριο το οποίο παρέχει πρόσβαση σε βασικά στοιχεία ελέγχου των ηχείων, όπως είναι η λειτουργία, η ένταση και τα μπάσα, καθώς και σε μια υποδοχή ακουστικών και σε μια επιπλέον είσοδο 3.5 χιλιοστών.

Ήχος 120 Watt που γεμίζει το δωμάτιο

Με 120 Watt ισχύος κορυφής/60 Watt ισχύος RMS προσφέρει δυνατό, αλλά ισορροπημένο ήχο. Οι οδηγοί πλήρους εύρους έχουν σχεδιαστεί για να κατευθύνουν τον ήχο σε ολόκληρη την αίθουσα. Απόλαυσε μια εμπειρία πανίσχυρου ήχου που γεμίζει ολόκληρο το χώρο.

Βίωσε τα δυνατά μπάσα

Απόλαυσε πλούσια, δυναμικά μπάσα με ένα subwoofer στραμμένο προς τα εμπρός που ζωντανεύει τα βίντεο, τα παιχνίδια και τη μουσική σου. Απόλαυσε δυνατά μπάσα που μπορείς να ακούσεις και να αισθανθείς.

Ευέλικτη ρύθμιση

Υποστηρίζει πολλαπλές ταυτόχρονες εισόδους. Σύνδεσε έως και τρεις συμβατές συσκευές, όπως την τηλεόραση, τον υπολογιστή και την κινητή συσκευή σου, μέσω της υποδοχής 3,5 mm και της εισόδου RCA. Δεν χρειάζεται πλέον να αποσυνδέεις καλώδια για να χρησιμοποιήσεις μια άλλη πηγή ήχου.

Όλα τα στοιχεία ελέγχου στις άκρες των δαχτύλων σου

Απόκτησε εύκολα πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία ελέγχου από το ενσύρματο τηλεχειριστήριο, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων λειτουργίας, έντασης, επιπέδου μπάσων, υποδοχής ακουστικών και βοηθητικής υποδοχής.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Surround 2.1
Ισχύς σε Watt (RMS) 60
Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ 3.5 mm Mini Jack
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 5992
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.logitech.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.