Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Προστασία ρεύματος - UPS

Προστασία ρεύματος - UPS

 

Βρέθηκαν 18 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 18 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Ασφαλίστε τις συσκευές σας από αλλαγές στην τάση του ρεύματος

Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος για την ασφάλεια οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής έχει συνδεδεμένη στο ηλεκτρικό δίκτυο όταν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις ένα UPS Surge. Μια τέτοια συσκευή προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια όσον αφορά στις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι δε θα φοβηθείς ποτέ ξανά ότι οι πανάκριβες ηλεκτρονικές σου συσκευές μπορεί να πάθουν κάτι από το ηλεκτρικό ρεύμα. Η γκάμα από UPS Surge συσκευές που προσφέρουμε είναι μεγάλη, με μοντέλα από διεθνείς κατασκευαστές εξειδικευμένους στα UPS Surge, που περιλαμβάνουν επιλογές σε διάφορα επίπεδα χαρακτηριστικών και τιμών, ενώ σίγουρα θα βρεις και κάποια προσφορά.

Για προστασία ενός υπολογιστή και της οθόνης του, ένα UPS μέχρι 700VA είναι αρκετό. Αν δε σε ενδιαφέρει να συνδέσεις την οθόνη μπορείς να επιλέξεις και μικρότερο. Αν πάλι θέλεις να συνδέσεις και άλλα πράγματα όπως ηχεία, κονσόλα, τότε θες πάνω από 1000VA. Πάντα να προσέχεις πόσες θύρες ρεύματος διαθέτει το UPS, για να μη χρειαστείς πολύπριζο.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.