Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Προστασία ρεύματος - UPS

Digitus Line-Interactive 1000VA/600W UPS SurgeΚωδικός προϊόντος : 159340

Έκπτωση
Τελευταία κομμάτια
Χωρίς Μεταφορικά
  • Digitus Line-Interactive 1000VA/600W
  • VA: 1000

  • Θέσεις: 4

  • Molex: Δεν υποστηρίζεται

  • Επιπλέον: Τυπικός χρόνος μεταφοράς 2-6 ms

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Digitus Line-Interactive UPS, έχει συμπαγές μέγεθος και έναν εξαιρετικό μικροεπεξεργαστή ελέγχου, ο οποίος εγγυάται υψηλή αξιοπιστία. Με μία φιλική προς το χρήστη λειτουργία, που παρέχει υψηλή προστασία επιδόσεων για τις επιχειρήσεις και το γραφείο σου, από την απώλεια δεδομένων και βλάβη.Χαρακτηριστικά  
VA 1000
Θέσεις 4
Molex Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον Τυπικός χρόνος μεταφοράς 2-6 ms
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.assmann.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.