Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Καλώδια - Hubs

HP Usb-C Σε VGA AdapterΚωδικός προϊόντος : 168970

  • Τύπος: Adapter

  • Επιπλέον: Διαστάσεις: 245 x 110 x 35

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

από 39.90 € ΌΦΕΛΟΣ 3.91€
35.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πρόβαλε το περιεχόμενο εικόνας του φορητού υπολογιστή ή του tablet σου σε εξωτερική οθόνη, τηλεόραση ή προβολέα με τον προσαρμογέα Usb-C σε VGA της HP.


Εγκατάσταση με ένα καλώδιο
Σύνδεσε τον προσαρμογέα στη θύρα USB-C του tablet ή του φορητού υπολογιστή σου και προβάλε περιεχόμενο σε οθόνη, προτζέκτορα ή τηλεόραση μέσω της θύρας VGA.

Έτοιμο για χρήση
Πάρε αυτόν το μικρό προσαρμογέα μαζί σου για γρήγορη σύνδεση, όπου κι αν εργάζεσαι.

Κορυφαία υποστήριξη

Μείνε ήσυχος με την περιορισμένη εγγύηση ενός έτους.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Adapter
Επιπλέον Διαστάσεις: 245 x 110 x 35
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.hp.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.