Αρχική

/

Computing

/

Περιφερειακά PC

/

Καλώδια - Hubs

Καλώδια - Hubs Displayport

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Καλώδια Hubs

Η ενσύρματη δικτύωση είναι εύκολη διαδικασία αφού σε εμάς θα βρεις ότι καλώδιο ή hub μπορεί να χρειαστείς για να συνδέσεις ευκολότερα περισσότερες συσκευές μεταξύ τους και στο Internet, αξιοποιώντας νέα πρότυπα ενσύρματης σύνδεσης όπως για παράδειγμα Gigabit Lan . Το κατάστημά μας διαθέτει μια πολύ μεγάλη συλλογή από καλώδια και hubs για να μπορέσεις να συνδέσεις εύκολα υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο, ώστε να επικοινωνούν ταχύτατα μεταξύ τους. Έχουμε δεκάδες επιλογές για καλώδια και hubs από γνωστούς κατασκευαστές και σε πολλές διαφορετικές τιμές, ώστε να βρεις ακριβώς αυτό το καλώδιο ή hub που χρειάζεσαι.

Μέτρα την απόσταση μεταξύ των συσκευών που θες να συνδέσεις και προτίμησε καλώδιο με μήκος που την υπερκαλύπτει. Αν ψάχνεις για usb hub, πάρε ένα που προσφέρει παραπάνω θύρες από αυτές που χρειάζεσαι.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.