Αρχική

/

Computing

/

Εκτύπωση & Αναλώσιμα

/

Πολυμηχανήματα

Πολυμηχανήματα Laser

 

Βρέθηκαν 17 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 17 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Πολυμηχανήματα για ολους

Με ένα πολυμηχάνημα μπορείς πραγματικά να κάνεις τα πάντα, όσον αφορά στην εκτύπωση και σάρωση εγγράφων, από το σπίτι και δε θα χρειαστεί να τρέξεις ποτέ ξανά σε φωτοτυπείο. Σε εμάς θα βρείς πολυμηχανήματα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως η Canon, η HP, η Epson και σε πολλές διαφορετικές τιμές, πάντα όμως με τη δυνατότητα να βρεις μοντέλα σε προσφορά. Έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάλογα με τη ταχύτητα εκπτύωσης, την ανάλυση σάρωσης, τους τρόπους διασύνδεσης και επικοινωνίας και τυχόν λειτουργίες fax, ώστε να μπορέσεις να καταλήξεις στο μοντέλο που σου κάνει, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Διαλέγεις inkjet πολυμηχάνημα αν τυπώνεις περισσότερο φωτογραφίες και λιγότερο κείμενο, ενώ επιλέγεις αποκλειστικά laser πολυμηχάνημα αν τυπώνεις μόνο κείμενα και δε σε ενδιαφέρει το χρώμα. Αν θέλεις να μοιράζεσαι το πολυμηχάνημα με άλλους, μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέλο με ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση. Επιπλέον, μπορείς να αντικαταστήσεις το παραδοσιακό fax επιλέγοντας πολυμηχάνημα με ενσωματωμένη τέτοια λειτουργία.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.