Αρχική

/

Computing

/

Εκτύπωση & Αναλώσιμα

/

Εκτυπωτές

Εκτυπωτές Laser

 

Βρέθηκαν 19 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 19 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Εκτυπωτές σε ολα τα μέτρα

Αν δε χρειάζεσαι δυνατότητα σάρωσης και το μόνο που ψάχνεις είναι ένας οικονομικός τρόπος για να τυπώνεις έγγραφα, εργασίες ή ακόμα και φωτογραφίες, τότε ένας εκτυπωτής inkjet είναι αυτό που θέλεις. Έχουμε πλήθος διαφορετικών εκτυπωτών inkjet με μοντέλα που κοστίζουν λίγα χρήματα για όσους δεν έχουν υψηλές απαιτήσεις από πλευράς ταχύτητας και ποιότητας, μέχρι τελευταίας τεχνολογίας ταχύτατους inkjet εκτυπωτές που τυπώνουν επαγγελματικά, αλλά και πάλι δε κοστίζουν πολλά χρήματα. Αν ψάχνεις συγκεκριμένο κατασκευαστή, μην ανησυχείς γιατί σε εμάς θα τους βρεις όλους αφού έχουμε Samsung, HP και άλλους.

Διαλέγεις inkjet εκτυπωτή αν τυπώνεις περισσότερο φωτογραφίες και λιγότερο κείμενο, ενώ επιλέγεις αποκλειστικά laser εκτυπωτή αν τυπώνεις μόνο κείμενα και δε σε ενδιαφέρει το χρώμα στην εκτύπωση. Αν πάλι θέλεις να μοιράζεσαι τον εκτυπωτή και με άλλους, μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέλο με ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.