Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Tp-Link Smart Plug HS100Κωδικός προϊόντος : 166086

  • Τύπος Προϊόντος: Πρίζα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

από 29.90 € ΌΦΕΛΟΣ 14.00€
15.90 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εύκολα ενεργοποίησε και απενεργοποίησε τις ηλεκτρικές συσκευές σου από οπουδήποτε, μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής. Μπορείς επίσης να ορίσεις μερικούς προσαρμοσμένους κανόνες για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των συσκευών, όπως εσύ έχεις προγραμματίσει.


TP-Link Smart Plug HS100:

Έξυπνος Έλεγχος για Έξυπνο Σπίτι

Απομακρυσμένη Πρόσβαση: Έλεγξε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Smart Plug από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Internet, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Kasa στο smartphone σου.
Προγραμματισμός: Προγραμμάτισε το Smart Plug ώστε να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί αυτόματα ηλεκτρικές συσκευές όπως εσύ επιθυμείς, όπως π.χ. να ανάβει αυτόματα τα φώτα κατά το σούρουπο ή να τα απενεργοποιεί με την ανατολή του ηλίου.
Κατάσταση Απουσίας: Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές σου σε διάφορα χρονικά διαστήματα όταν λείπεις, ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι.
Φωνητικός Έλεγχος μέσω Amazon Echo: Η συσκευή Amazon Echo (πωλείται ξεχωριστά) σου επιτρέπει να ελέγχεις τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στα Smart Plugs μέσω φωνητικών εντολών.

Εύκολη Διαχείριση:

Τα Smart Plugs είναι εύκολα στην τοποθέτηση και καθιστούν πανεύκολη τη διαχείριση των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σου από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα πάτημα στο smartphone σου.

Βρίσκεσαι πάντα στο σπίτι:

Αποθάρρυνε τους κακοποιούς προγραμματίζοντας τα φώτα ώστε να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται αυτόματα βάσει χρονοδιαγράμματος, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι βρίσκεσαι στο σπίτι ακόμη κι όταν απουσιάζεις.

Έλεγχος και Αυτοματισμός:

Με ένα πάτημα στο smartphone σου μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα τα φώτα και άλλες συσκευές στο σαλόνι σου χωρίς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου ή μπορείς να προγραμματίσεις τα φώτα να σβήνουν τα μεσάνυχτα.

Μοντέρνο, κομψό, απλό:

Εμπνευσμένη από μοντέρνες και ευαίσθητες γραμμές, η σχεδίαση του Smart Plug είναι και απλή και κομψή, επιτρέποντάς του να ταιριάζει άψογα με την υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σου.

Λειτουργία αντίστροφης μέτρησης:

Τα Smart Plugs σου επιτρέπουν να είσαι ήσυχος χάρη στη λειτουργία αντιστροφής μέτρησης, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τις επιθυμητές οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούνται (π.χ. σίδερο ή τοστιέρα) εφόσον έχεις προηγουμένως καθορίσει κάποιο χρονικό όριο.

Συμβατό με Android, iOS και Amazon Echo:

Μπορείς να συνδέσεις τα Smart Plugs με μονάδα Amazon Echo, για να έχεις φωνητικό έλεγχο. Η δωρεάν εφαρμογή Kasa σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις συσκευές σου μέσω smartphone με Android ( 4.1 και μεταγενέστερα) ή iOS ( iOS 8 και μεταγενέστερα).


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πρίζα
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.