Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Devolo Flood Sensor 9674Κωδικός προϊόντος : 167924

  • Τύπος Προϊόντος: Αισθητήρας

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

59.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αισθητήρας υγρων Flood Sensor 9674, τον οποίο διαχειρίζεσαι εξ αποστάσεως με την χρήση εφαρμογής. Η μέγιστη απόσταση χειρισμού είναι έως τα 20m σε εσωτερικό χώρο και έως τα 100m σε εξωτερικό.


devolo Flood Sensor:

Το Devolo Home Control Flood Sensor αντιλαμβάνεται τις διαρροές νερού από συσκευές όπως πλυντήρια πιάτων ή σπασμένους σωλήνες, και μπορεί να σε ειδοποιήσει μέσω SMS, email ή και της εφαρμογής Devolo Home Control ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με άλλες συσκευές της ίδιας σειράς για να εκτελέσει εντολές.

Ο απόλυτος έλεγχος του σπιτιού σου

Χειρίσου όλες τις λειτουργίες του έξυπνου, πλέον, σπιτιού σου μέσω μιας πολύ απλής εφαρμογής για smartphones ή υπολογιστές, δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σου ακόμη κι όταν βρίσκεσαι σε εντελώς άλλο χώρο!


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Αισθητήρας
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.com/gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.