Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Devolo SmartPlug Metering 9807Κωδικός προϊόντος : 167925

  • Τύπος Προϊόντος: Πρίζα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

SmartPlug Metering 9807 της Devolo, για διαχείριση της πρίζας εξ αποστάσεως, με τη χρηση εφαρμογής στο smartphone σου. Ο διακριτικός προσαρμογέας μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι και ενισχύει κάθε συνδεδεμένη συσκευή με χρήσιμες λειτουργίες.


devolo SmartPlug Metering:

Το Smart Metering Plug μετράει και καταγράφει την κατανάλωση ενέργειας μέσω του myDevolo app και το προγραμματίζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου από το PC, το tablet ή το smartphone.

Η έξυπνη πρίζα ελέγχου

Είναι μια ιδιαίτερα εύχρηστη πρίζα ελέγχου, η οποία ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες κάθε φορά πάνω της, όπως μια λάμπα, ένα ηχείο, την τηλεόραση ή ακόμα και έναν βραστήρα ή την καφετιέρα της κουζίνας.

Συμβατότητα

Συμβατό με την εφαρμογή myDevolo
Κατέβασε την εφαρμογή myDevolo και απόκτησε τον έλεγχο όχι μόνο του Smart Metering Plug, αλλά και όλων των προϊόντων της σειράς που έχεις στο σπίτι σου.

Εύκολη εγκατάσταση

Plug & play
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις στην πρίζα και να συνδέσεις πάνω του τη συσκευή που επιθυμείς, όπως ένα φωτιστικό δαπέδου, την καφετιέρα ή το στερεοφωνικό σου.

Πλήρης έλεγχος

Προγραμματιζόμενη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση
Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση μιας συνδεδεμένης συσκευής μπορεί να προγραμματιστεί, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της, όπως και της ενέργειας που καταναλώνει.

Προγραμματισμός:

Το Smart Metering Plug είναι η πρίζα ελέγχου που θα σου διευκολύνει την καθημερινότητα. Βάλ' το στην πρίζα, σύνδεσε πάνω του όποια συσκευή θέλεις και προγραμμάτισέ το να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται, όταν το θες. Έτσι, θα ενεργοποιεί και θα απενεργοποιεί, αντίστοιχα, τη συσκευή που έχεις επιλέξει. Επιπλέον, μετράει και καταγράφει την κατανάλωση ενέργειας μέσω της εφαρμογής, ενώ αν το συνδυάσεις με έναν ανιχνευτή κίνησης, κάθε φορά που σε εντοπίζει, θα ενεργοποιεί για παράδειγμα το φως!


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πρίζα
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.