Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Devolo Motion Sensor 9812Κωδικός προϊόντος : 167926

  • Τύπος Προϊόντος: Αισθητήρας

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

69.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο αισθητήρας κίνησης devolo μπορεί να τοποθετηθεί διακριτικά στο έξυπνο σπίτι σου και είναι ένα άγρυπνο μάτι στο χώρο σου. Εντοπίζει αξιόπιστα κάθε κίνηση σε μια γωνία έως τις 80 μοίρες και με έξυπνο τρόπο διακρίνει τους ανθρώπους, τα ζώα και τα αντικείμενα. Ο αισθητήρας κίνησης devolo, σε ειδοποιεί για τις καταγεγραμμένες κινήσεις μέσω κειμένου ή e-mail, ώστε να μπορείς να μένεις ενημερωμένος ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι.


devolo Motion Sensor:

Χειρίσου όλες τις λειτουργίες του έξυπνου, πλέον, σπιτιού σου μέσω μιας πολύ απλής εφαρμογής για smartphones ή υπολογιστές, δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σου ακόμη κι όταν βρίσκεσαι σε εντελώς άλλο χώρο! Με τα Devolo Home Control, το μέλλον έρχεται σήμερα!

Ο απόλυτος έλεγχος του σπιτιού σου

Το Devolo Home Control Motion Sensor αντιλαμβάνεται οποιαδήποτε κίνηση, από άνθρωπο και κατοικίδιο έως αντικείμενο, εντός της εμβέλειάς του. Χάρις στον αισθητήρα υπερύθρων που διαθέτει, λειτουργεί άψογα μέρα και νύχτα, και μπορεί να σε ειδοποιήσει μέσω SMS, email ή και της εφαρμογής Devolo Home Control ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με άλλες συσκευές της ίδιας σειράς για να εκτελέσει εντολές, όπως το να ανάψει τα φώτα όταν εντοπίσει κίνηση!


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Αισθητήρας
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.