Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Devolo Door / Window Contact 9809 SensorΚωδικός προϊόντος : 167927

 • Τύπος Προϊόντος: Αισθητήρας

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο αισθητήρας Devolo Door / Window Contact, σου δίνει ευελιξία κατά την εγκατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί διακριτικά στο έξυπνο σπίτι σου. Είναι αξιόπιστο στην ανίχνευση ανοιχτής πόρτας, παράθυρου, ή συρταριού και ηχεί το συναγερμό μέσω κειμένου και e-mail, αν κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε.


Devolo Home Control Door/Window Contact:

Ανίχνευση

Το devolo Home Control Door/Window Contact είναι αξιόπιστο στην ανίχνευση ανοιχτών θυρών, παραθύρων ή συρταριών και ηχεί συναγερμό μέσω μηνύματος ή και e-mail, αν κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Door/Window Contact

 • Ανιχνεύει ανοιχτές πόρτες, παράθυρα ή συρτάρια χωρίς αποτυχία και αποστολή μηνυμάτων, emails ή ειδοποιήσεων εφραμογών
 • Ευέλικτη εγκατάσταση Συνεχης μέτρηση φωτεινότητας και θερμοκρασίας
 • Ασύρματη τεχνολογία Z-Wave
 • Συμβατό με Apple iOS και Android

 • Δείτε περισσότερα
  Χαρακτηριστικά  
  Τύπος Προϊόντος Αισθητήρας
  Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
  Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.com/gr

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

  Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

  Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

  Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

  ΑΠΟΔΟΧΗ

  Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.