Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

AVM FRITZ! Dect 200Κωδικός προϊόντος : 177719

  • Τύπος Προϊόντος: Πρίζα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

69.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με την έξυπνη πρίζα με dect για λειτουργίες Smart Home / Office, μπορείς να διαχειριστείς έξυπνα την τροφοδοσία σε συνδεδεμένες συσκευές μέχρι 2300 Watt και να μετρήσεις, να καταγράψεις και να αξιολογήσεις την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον διαθέτει θερμόμετρο, μικρόφωνο και καταγράφει την θερμοκρασία για 24 h.


AVM FRITZ! DECT 200:

Έξυπνος διακόπτης

Το FRITZ! DECT 200 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών αυτόματης εναλλαγής, για έλεγχο των συσκευών σου. Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ημερολόγιο Google για να ορίσεις πότε πρέπει να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν οι συσκευές σου, ενώ η λειτουργία sunrise / sunset ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα.

Λειτουργεία ελέγχου της ενέργειας

Το FRITZ! DECT 200 δεν ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί απλώς συσκευές, αλλά επίσης μετρά την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών. Μπορείς να δεις την τρέχουσα ισχύ σε watts και τάση σε volts και επίσης να υπολογίσεις την κατανάλωση ενέργειας ανά ώρα, ημέρα, μήνα και έτος σε kWh και ευρώ.

Όλες οι πληροφορίες μέσω e-mail

Μπορείς να παρακολουθείς τις οικιακές σου συσκευές ακόμη και όταν είσαι έξω, οπότε μπορείς να επιλέξεις να σου στέλνει την ενεργειακή αξιολόγηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το FRITZ Box. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνεις τακτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και την κατάσταση ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πρίζα
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.avm.de

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.