Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Devolo Home Siren 9681Κωδικός προϊόντος : 184373

  • Τύπος Προϊόντος: Αισθητήρας

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

από 79.90 € ΌΦΕΛΟΣ 16.00€
63.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H σειρήνα συναγερμού Devolo Home Siren 9681, με ένταση 110 ντεσιμπέλ, μπορεί να σε προειδοποιήσει άμεσα για διαρρήξεις, πυρκαγιά, διαρροή νερού και άλλους κινδύνους.


Προστάτεψε  το σπίτι σου
Αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους, έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να προστατέψεις το σπίτι σου. Χάρη στην υψηλή ακρίβεια σήματος ειδοποίησης έχει τέσσερις διαφορετικούς ήχους συναγερμού, τους οποίους μπορείς να διαμορφώσεις καθώς και τρεις επιπλέον ήχους σήματος και έναν οπτικό συναγερμό.
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν χρειάζεται να φοβούνται, καθώς η συσκευή μπορεί να λειτουργεί έως και 24 ώρες με τη δική της μπαταρία.

Εύκολη εγκατάσταση
Οι σειρήνες Home Control μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα και εύκολα οπουδήποτε στο σπίτι σου. Mπορούν να συνδυαστούν με οποιονδήποτε προεγκατεστημένο ελεγκτή Z-Wave Home Controller και μπορούν στη συνέχεια να ελέγχονται μέσω της ειδικά σχεδιασμένης διαισθητικής εφαρμογής του devolo.Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Αισθητήρας
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.devolo.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.