Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Tp-Link HS110 Wi-Fi Smart PlugΚωδικός προϊόντος : 191636

  • Τύπος Προϊόντος: Πρίζα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

34.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Wi-Fi Smart Plug με παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας. Προσφέρει δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης για έλεγχο των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο Smart Plug από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Internet, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Kasa στο smartphone σου.


TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug:

Προγραμματισμός

Προγραμμάτισε το Smart Plug ώστε να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί αυτόματα ηλεκτρικές συσκευές όπως εσύ επιθυμείς, όπως π.χ. να ανάβει αυτόματα τα φώτα κατά το σούρουπο ή να τα απενεργοποιεί με την ανατολή του ηλίου.

Παρακολούθηση Κατανάλωσης Ενέργειας

Δες σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ενέργειας κάποιας συσκευής ή το ιστορικό κατανάλωσής της.

Κατάσταση Απουσίας

Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές σου σε διάφορα χρονικά διαστήματα όταν λείπεις, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι.

Φωνητικός Έλεγχος μέσω Amazon Echo

Η συσκευή Amazon Echo (πωλείται ξεχωριστά), σου επιτρέπει να ελέγχεις τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στα Smart Plugs μέσω φωνητικών εντολών.

Εύκολη Διαχείριση των Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών σου Οπουδήποτε και Οποτεδήποτε

Τα Smart Plugs είναι εύκολα στην τοποθέτηση και καθιστούν πανεύκολη τη διαχείριση των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σου από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα πάτημα στο smartphone σου.

Βρίσκεσαι Πάντα στο Σπίτι

Αποθάρρυνε τους κακοποιούς προγραμματίζοντας τα φώτα ώστε να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται αυτόματα βάσει χρονοδιαγράμματος, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι βρίσκεσαι στο σπίτι ακόμη κι όταν απουσιάζεις.

Έλεγχος και Αυτοματισμός χωρίς να Σηκώνεσαι από το Κρεβάτι σου

Με ένα πάτημα στο smartphone σου μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα τα φώτα και άλλες συσκευές στο σαλόνι σου χωρίς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου ή μπορείς να προγραμματίσεις τα φώτα να σβήνουν τα μεσάνυχτα.

Μοντέρνο, Κομψό, Απλό

Εμπνευσμένη από μοντέρνες και ευαίσθητες γραμμές, η σχεδίαση του Smart Plug είναι και απλή και κομψή, επιτρέποντάς του να ταιριάζει άψογα με την υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σου.

Έξοικονόμησε Χρήματα κατά τη Θέρμανση ή Ψύξη του Σπιτιού σου

Μπορείς να εξοικονομήσεις αποδοτικά ενέργεια και χρήματα, χρησιμοποιώντας τα Smart Plugs για να ελέγχεις τα θερμαντικά ή ψυκτικά σώματα του σπιτιού σου. Τα Smart Plugs παρακολουθούν την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών σου σε πραγματικό χρόνο και διαθέτουν εβδομαδιαία και μηνιαία ιστορικά καταναλώσεων.

Για να μην Αφήνεις Ποτέ Συσκευές Ενεργοποιημένες Κατά Λάθος

Τα Smart Plugs, σου επιτρέπουν να είσαι ήσυχος χάρη στη λειτουργία αντιστροφής μέτρησης, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τις επιθυμητές οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούνται (π.χ. σίδερο ή τοστιέρα) εφόσον έχεις προηγουμένως καθορίσει κάποιο χρονικό όριο.Συμβατό με Android, iOS και Amazon Echo

Μπορείς να συνδέσεις τα Smart Plugs με μονάδα Amazon Echo, για να έχεις φωνητικό έλεγχο. Η δωρεάν εφαρμογή Kasa, σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις συσκευές σου μέσω smartphone με Android ( 4.1 και μεταγενέστερα) ή iOS ( iOS 8 και μεταγενέστερα).


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Πρίζα
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tp-link.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.